Suosikit
Palvelu

Leikkipuistot

Leikkipuistojen tarkoitus on tarjota turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä.

Lappeenrannan kaupungin ylläpitämiä leikkikenttiä on 75 kpl. Leikkikentät siivotaan kerran viikossa. Siivouksen yhteydessä tarkistetaan silmämääräisesti leikkivälineiden kunto ja tarvittaessa korjataan rikkoutuneet välineet.

Asioi tästä

Palvelun tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Liittyvät palvelut

Avoin päiväkoti Avustus suunnistuskarttojen valmistukseen Avustus vammaisten harrastus- ja kilpaurheilun tukemiseen Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus Frisbeegolfradat Hiekkakentät Hiihtoladut Ilmoitus terveyshaittaepäilystä Jäähallit Kasvun ja oppimisen tuki esiopetuksessa Kesän liikuntaryhmät Koirapuistot ja koirien uimaranta Koulujen liikuntasalit Kunnallinen varhaiskasvatus päiväkodissa Kunnallinen varhaiskasvatus perhepäivähoidossa Kuntopolut Kuntosalit Lähiliikuntapaikat Lapsen tuki varhaiskasvatuksessa Leikkikerho Liikuntakaveri vammaiselle lapselle - Valtti -toiminta Liikuntaneuvonta Luistelualueet ja -kaukalot Muistutus varhaiskasvatuksen toiminnasta Muukon moottori- ja ampumaurheilukeskus Muut harkinnanvaraiset liikuntatoiminnan avustukset Muut nurmi- ja tekonurmikentät Myllysaaren perhepuisto Ohjatun liikunnan ryhmät syksy-kevät Palloiluhallit Palveluseteli yksityisissä päiväkodeissa Ruokailu päiväkodeissa, esikoulussa, perusopetuksessa ja lukiossa Sisäliikuntapalvelut Skeitti- ja pumptrackrata Sovellettu liikuntaneuvonta Sovelletun liikunnan palvelut Sovelletun liikuntatoiminnan avustukset Suomi toisena kielenä opetus varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa Tekojääradat Tennis- ja padelkentät Uimahallit Uimarannat ja avannot Ulkoliikuntapaikat Urheilukeskukset Varhaiserityiskasvatuksen koordinaattori Varhaiserityiskasvatuksen ohjaajat Varhaiskasvatuksen erityisopettajat Varhaiskasvatuksen moniammatillinen tiimi (Varma-tiimi) Varhaiskasvatuksen palveluohjaus Varhaiskasvatuksen puheterapeutti Varhaiskasvatuksen venäjänkielinen erityisopettaja Yksityinen perhepäivähoito