Suosikit

Museokaupat

Tuotteita Etelä-Karjalan museon museokaupan myyntipöydässä.

Museokaupoista voit hankkia uniikkeja Lappeenrannan museoiden kokoelmien pohjalta teetettyjä tuotteita tuliaisiksi, lahjaksi tai muistoksi itselle. Lappeenrannan museoiden kaikissa toimipisteissä on oma museokauppa.

Museokauppojen tuotteet painottuvat museoiden erikoisalan mukaan: Etelä-Karjalan museon museokaupasta löytyy Etelä-Karjalan historiaa ja paikallistuotteita, Lappeenrannan taidemuseon kaupasta taidepostikortteja ja koruja. Ratsuväkimuseon puoti panostaa ratsuväkihistoriaan ja Wolkoffin talomuseon kaupasta on saatavilla kaudenmukaisia vuotuisjuhlakoristeita sekä ortodoksiperinteeseen liittyviä tuohuksia ja ikoneita. Museokaupoista löytyy myös aihepiireihin liittyviä kirjoja.  

Museokaupat palvelevat museoiden aukioloaikoina. Tarkasta aukioloajat kunkin museokohteen sivulta! 

Ajankohtaista museokaupoissa

Saapasjalkakissa-tuotteet Wolkoffilta!

Wolkoffin museotalon lastenhuoneen hyllyssä museovieraita katselee Saapasjalkakissa, joka on ollut leikeissä mukana jo 1950-luvulla. Lelun innoittamaan ainutlaatuiseen saapasjalkakissa-tuoteperheeseen kuuluvat luonnoslehtiö, sulkakynä, jääkaappimagneetti, huopakynät ja palapeli. Saapasjalkakissa-tuotteet löydät Wolkoffin talomuseon museokaupasta!