Suosikit

Saimaasta tai luonnosta inspiroitunut taideteos

“Kun opiskelin käsi- ja taideteollisessa, niin meillä oli semmonen kurssi, jossa suunniteltiin päättötyö. Piirsin paljon tällästä ympäristötaidetta, joka toimisi tuulen ja veden ja auringonvalon kanssa. Olisi paljon sellasia liikkuvia, mahdollisesti veden päälle tulevia semmosia taideteoksen osia.”

“Unelmien taideteos, nyt kun tässä rannalla ollaan, niin joku suihkulähde tulis ensimmäisenä mieleen. Joku semmonen missä voisi käyttää paljon värejä.”

“Joku, joka olisi ulkona ja siihen voisi käyttää myös luontoa mukana, esimerkiksi kukkia.”

“Unelmien taideteoksessa olisi Saimaan aaltoja ja luontoo yleensä. No se luonto on aika laaja alue, sit siellä olisi unelmien kesämökki. Niin tai sitten sen voisi tuoda vaikka tähän Kansalaistorille. Tai sit jos ois luontopolku, tai onhan meil, sinne voisi tehdäkin, ja onhan tehtykin, mut sit ne jotkut riikkoopi.”

“Unelmien taideteos olisi saimaannorppa tuohon Satamaan. Iso patsas! Se kuvastaisi Lappeenrantaa hyvin. Ja norppia pitää suojella.”

“Unelmien taideteos olisi joku sellanen tosi värikäs ja luonnollinen, siinä olisi kaikkia kukkia ja sateenkaaria. Se olisi jossain järven läheisyydessä.”

“Dream artwork would be maybe some fountain, something unusual, something like a water fall, artificial waterfall from the top of the building. I think it would be a nice addition to the landscape.”