Suosikit
Palvelu

Ulkoliikuntapaikat

Lappeenrannan kaupunki ylläpitää ulkoliikuntapaikkoja, joissa on mahdollisuus harrastaa liikuntaa ympärivuotisesti.

Kaupungissa on useita urheilukeskuksia, jotka soveltuvat muun muassa yleisurheiluun, jalkapalloon tai jääurheiluun. Urheilukeskusten lisäksi eri puolilla kaupunkia on nurmi-, tekonurmi- ja hiekkakenttiä, joista osa jäädytetään talvisin luistelualueiksi.

Kesällä käytössä olevia kaupungin ylläpitämiä ulkoliikuntapaikkoja ovat kenttien lisäksi uimarannat, kuntopolut, tennis- ja padel-kentät, frisbeegolfradat, pumptrackrata ja ampumaurheilukeskus.

Talvella kuntalaisia palvelevat mm. ensilumenlatu ja muut hiihtoladut sekä tekojää- ja luonnonjääkentät.

Ympärivuotisesti aina käytettävissä on maksuton lähiliikunta-alueiden verkosto ulkokuntosaleineen, toiminnallisine puistoineen ja kuntoportaineen.

Asioi tästä

Toimintaohje

Liikuntatoimi hallinnoi liikuntapaikkojen varaustilannetta. Liikuntatoimi jakaa seurojen vuorot ja päättää liikuntapaikkojen maksuista. Kaupunki tarjoaa paljon maksuttomia liikuntapaikkoja, jotka voit tarkistaa Liikuntatoimen verkkosivustolta.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.

Ulkoliikuntapaikkojen käyttö on pääsääntöisesti kuntalaisille maksutonta, mutta varauksia tehdessä on hyvä tarkistaa maksullisuus. Lappeenrannan kaupungin liikuntapaikkahinnastossa on mainittu maksulliset liikuntapaikat.