Suosikit

Kaamospuhallus

Vuosien tauon jälkeen alueen suurin nuorten tapahtuma Kaamospuhallus tulee takaisin. Tapahtuma järjestetään syyslomaviikkoa edeltävänä perjantaina 20.10. klo 18–22. Aiemmista vuosista poiketen tapahtuma valtaa tällä kertaa nuorisotila Krissen, Lappeenrannan kaupunginteatterin, Lappeenrannan pääkirjaston sekä kauppakeskus IsoKristiinan ja kauppakeskus Gallerian. Galleriassa ohjelmaa on klo 18–20 välisen ajan.

Päihteettömässä ja maksuttomassa tapahtumassa on luvassa valtavasti monipuolista ohjelmaa, kuten erilaisia työpajoja, järjestöesittelyitä, juoksubenji, sumopainia, mocktail-baari sekä musiikkiesityksiä, kuten musiikin eri tyylilajeja taidokkaasti yhdistelevä artisti Ege Zulun keikka.

Tapahtuman lopullinen ohjelma ei ole vielä valmis, mutta luvassa on toiminnallisten pisteiden ja räppikeikan lisäksi muun muassa erilaisia työpajoja.

Kaamospuhallukseen etsitään vapaaehtoisia aikuisia

Kaamospuhalluksessa on perinteisesti ollut mukana iso joukko vapaaehtoisia mahdollistamassa nuorille mukavan päihteettömän perjantai-illan. Kaamospuhallukseen haetaan nyt vapaaehtoisia 18-vuotta täyttäneitä valvojia. Vapaaehtoisten tehtäviin kuuluvat avustaminen erilaisissa järjestely- sekä valvontatöissä kauppakeskuksissa ja toimintapisteillä. Vapaaehtoiset saavat muistoksi kaamospuhalluspaidan sekä evästä tapahtuman aikana.

Mukaan voi ilmoittautua tästä linkistä

Vapaaehtoiseksi ilmoittautuneille järjestetään erillinen infotilaisuus, josta tiedotetaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Lisätiedot tapahtumasta:

Jenna Ahlberg
jenna.ahlberg@lappeenranta.fi
Puh. 0400 796 035

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Open stagelle:

sanni.knuutinen@lappeenranta.fi

Lisätiedot vapaaehtoistyöstä:

Sähköposti: etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Riitta Korhonen 040 591 7784
Tuija Pasanen 0400 154 597
Miro Korhonen 040 162 6320