Suosikit

Heili-kimpan e-aineistot

Heili-kimpan e-aineistot löytyvät keskitetysti Heilin verkkokirjastosta. Palveluiden käyttöön tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin.

Linkki Heili-verkkokirjaston e-aineistosivulle

ePress

ePress on sähköinen sanomalehtipalvelu, joka tarjoaa kotimaisia paikallislehtiä luettavaksi heti niiden ilmestyttyä. Palvelu on käytössä vain kirjaston tiloissa.

eMagz

eMagz sisältää yli 40 kotimaisen aikakauslehden näköisversiot viimeisen kahden vuoden ajalta. Lehdet ovat luettavissa vain etänä kirjaston ulkopuolella.

Naxos-suoratoistopalvelut, musiikkitallenteita

Naxos music library on musiikin kuuntelun online-kirjasto. Valikoimissa on pääasiassa taidemusiikkia, mutta myös jazzia, etno- ja populaarimusiikkia. Naxos Music Library Jazz puolestaan on jazzmusiikin verkkokuuntelupalvelu, jossa on tuhansia levyjä ja satoja eri levymerkkejä. Palvelusta voi hakea eri aikakausien jazzmusiikkia kappaleen, esittäjän tai säveltäjän mukaan. Naxos video library on Naxoksen videopalvelu, joka sisältää klassisen musiikin konsertteja, baletteja, oopperoita, jazzia, musiikkimatkoja eri maihin sekä dokumentteja musiikintekijöistä.