Suosikit

Kimpisen lukio

Sähköinen asiointi ja yhteystiedot

Yhteishaku perusopetuksen jälkeisiin koulutuksiin järjestetään 21.2.–21.3.2023. Tässä haussa voit hakea opiskelijaksi Kimpisen lukioon. 

Lisätietoja hakemisesta antavat opinto-ohjaajat. Löydät hakuohjeet myös kaupungin verkkosivuilta Lukiokoulutus-osion alta. 

Kevään 2023 ylioppilaskirjoitukset alkavat tiistaina 14. maaliskuuta. Kirjoituspäivät ja kevään aikataulun löydät Ylioppilastutkintolautakunnan verkkosivuilta osoitteesta www. ylioppilastutkinto.fi.

 

 

Eksoten opiskeluhuollon palvelut esittelevät laajaa tarjontaansa videolla. Löydät videon tämän linkin takaa.

Opiskelija katsoo kaukoputkella. Toiset tekevät fysiikan tehtäviä taustalla.

 

Tulevaisuus opiskelee meillä 

Kimpisen lukio on laadukas yleislukio Lappeenrannan keskustan ytimessä, aivan vesitornin kupeessa. Kimpisessä opiskelijoiden hyvinvointi on koko kouluyhteisön tavoitteena.

Kimpisen lukion opiskelijat, opettajat ja henkilökunta arvostavat hyviä perinteitä ja innostuvat uusista tuulista. Kimpisessä opiskelija voi haastaa itseään turvallisessa ympäristössä: kaikessa ei tarvitse aina onnistua, mutta kokeilemalla uusia asioita voittaa aina.

Kimpisen lukio dronesta kuvattuna.

 

Hyvällä huomisella on lukionsa

Kimpisen lukiossa opiskelijoiden hyvinvointi on yksi toimintamme kulmakivistä. Me kaikki – lukiolaiset, tutorit, opettajat, koulun henkilökunta ja opiskeluhuollon ammattilaiset – tuemme jokaisen opiskelijamme lukiotaivalta. Uskomme siihen, että hyvinvoiva opiskelija oppii parhaiten.

Oppimisen ja oman polun hahmottamiseksi autamme opiskelijoitamme valitsemaan kursseja, jotka tukevat heidän tulevaisuuden haaveitaan. Kun opiskelijat pääsevät vaikuttamaan oppimiseensa ja kokemaan onnistumisia yhdessä muiden kanssa, he jaksavat tehdä töitä opintojensa eteen ja saavuttavat omat tavoitteensa.

Kimpisen lukion painopistealueet

Lisätietoa lukio-opinnoista

Hyvin tiedetty on puoliksi tiedettä. Lappeenrannan lukioiden Tiedelinja.

Lappeenrannan lukioiden Tiedelinja

Lue lisää
Uniori. Lappeenranta Junior University.

Uniori

Lappeenranta Junior University

Lue lisää

Kimpisen lukio Instagramissa

...
Instagram 25.3.2023
Liikunnanopettajat kävivät kouluttautumassa Varalassa. ⌚️ varalaofficial #kimpisenlukio #tulevaisuusliikkuumeillä
Kimpisen lukio
...
Instagram 23.3.2023
Oikeusguru-opintojaksolla Anni Skriko ja Pilvi Hyttinen kävivät kertomassa, millaista apua ja tukea rikoksen uhri, hänen läheisensä tai todistaja voi saada Rikosuhripäivystyksestä. Samalla kuulimme, millaista on työskennellä tai toimia tukihenkilönä RIKU:ssa. Kiitos mielenkiintoisesta vierailusta! rikosuhripaivystys #kimpisenlukio #riku #tulevaisuusopiskeleemeillä #tuleniinymmärrät
Kimpisen lukio
...
Instagram 23.3.2023
UE1-opintojaksolaiset kartuttivat tänään kulttuuriosaamistaan, kun he saivat kuulla, millaista on elää muslimina Suomessa. Kiitos vierailusta Mostafa ja Yasmin! #kimpisenlukio #tuleniinymmärrät #tulevaisuusopiskeleemeillä #kulttuuriosaaminen
Kimpisen lukio
...
Instagram 22.3.2023
Lukiomme on tunnettu siitä, että opiskelijat kulkevat päivittäin portaita ylös ja alas. Entinen Breakdance Champion, tuleva Street Workout Champion Samu Könönen näyttää, miten askelia voi ottaa ilmassakin. Vau! nogravity.sk1 #kimpisenlukio #tulevaisuusliikkuumeillä #tuleniinymmärrät
Kimpisen lukio