Suosikit
Palvelu

Liikuntakaveri vammaiselle lapselle - Valtti -toiminta

Suomen Paralympiakomitean koordinoiman Valtti-ohjelman avulla pyritään löytämään erityistä tukea tarvitseville 6-23-vuotiaille lapsille ja nuorille liikuntaharrastus.

Lappeenrannassa Valtti-toiminta toteutetaan liikuntatoimen ja LAB-ammattikorkeakoulun Motiivi Hyvinvointipalvelujen yhteistyönä. Valtti-toiminnassa henkilökohtainen ohjaaja eli Valtti toimii harrastuksen pariin saattajana. Valtti etsii ohjattavalleen liikuntakokeilumahdollisuuksia ja on mukana liikuntakerroilla tukena, kannustajana ja kaverina. Valtteina toimivat Motiivin fysioterapeuttiopiskelijat. Haluatko oman Valtin?

Lappeenrannassa Valtti-toimintaan voi ilmoittautua ympäri vuoden. Lisätietoja asiointikanavien kautta, suoraan erityisliikunnanohjaajalta.

Valtti-koordinaattori valitsee lapselle tai nuorelle Valtin ohjaajaksi ja saattajaksi harrastuksen pariin. Valtti ottaa yhteyttä perheeseen ja selvittää harrastusmahdollisuuksia. Tapaamiskertoja voi olla 3-5. Valtti-toiminta toteutetaan pääsääntöisesti syys- ja kevätlukukausilla. Harrastuskokeilujen ajankohtaan vaikuttaa Motiivin opiskelijoiden harjoitteluiden ajankohdat.

Asioi tästä

Ehdot ja kriteerit

Valtti -toiminta on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville 6-23-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Toimintaohje

Ilmoittautuminen ja lisätiedot asiointikanavien kautta.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.