Suosikit

Sammonlahden yläkoulu toimii väistötiloissa 10.8.2023 alkaen

JULKAISTU 4.8.2023, 09.52

Sammonlahden yläkoulun väistötilarakennuksen sisäänkäynti.

Lappeenrannan Sammonlahden koulun 7.–9.-luokat aloittavat uuden lukuvuoden väistötiloissa. Koulun käyttöön on vuokrattu noin 2 800 neliömetrin tilat Kielo Office Solutions Oy:n kiinteistöstä, joka sijaitsee osoitteessa Laserkatu 8. Samalla kaupunki on vuokrannut noin 300 neliömetrin verran tilaa Sammontorilta teknisen työn opetusta varten sekä salitilaa lähialueen liikuntahalleista. Tilat on muokattu koulukäyttöön soveltuviksi kevään ja kesän aikana noin miljoonalla eurolla.

Koulu tiedottaa erikseen oppilaita ja huoltajia tiloihin saapumisesta, tilojen käytöstä ja muista käytännön järjestelyistä Wilma-oppilashallintojärjestelmän välityksellä. Kulkureittejä ja käytänteitä opetellaan ensimmäisten koulupäivien aikana.

Sammonlahden yläkoulu siirtyy väistötiloihin uuden Sammontalon rakentamisen ajaksi, johon myös yläkoulun oppilaat siirtyvät sen valmistuttua. Sammonlahden päiväkoti ja liikuntahalli on jo purettu. Lisäksi vanha yläkoulurakennus puretaan syksyn aikana. Rakennustyöt ovat käynnistyneet ja Sammontalon on tarkoitus valmistua lukuvuoden 2025–2026 alkuun mennessä.

Lisätietoja:

Jukka Mielikäinen, projektijohtaja, Lappeenrannan Toimitilat Oy
puh. 0400 753 489, jukka.mielikainen@lappeenranta.fi

Tiina Lensu, kiinteistöpalvelupäällikkö, Kielo Office Solutions Oy
puh. 040 754 6488, tiina.lensu@kieloofficesolutions.fi