Suosikit

Kesän ensimmäinen Satamatori LIVE kuullaan satamatorin lavalla lauantaina 15.6.

JULKAISTU 6.6.2024, 10.29

Ihminen laulamassa sinisissä valoissa.

Aiemmiltakin kesiltä tutut Satamatori LIVE -teemamusaillat raikaavat myös tänä kesänä satamatorilla. Kesän aikana kuullaan yhteensä kolme erilaista teemamusailtaa. Ensimmäisessä Satamatori LIVEssä lauantaina 15.6. klo 18 alkaen sukelletaan street musiikin maailmaan.

– Satamatori LIVEn ohjelmisto rakentuu erilaisten teemojen ympärille. Ensimmäisenä nautitaan street musiikin rytmeistä. Seuraavissa teemamusailloissa kuullaan enemmän raskasta musiikkia, kertoo kaupungin tapahtumatuottaja Meri-Ellen Pystynen.

Illan aikana lavalla nähdään Oiva, Joacim ja Pure. Oivan paluu Lappeenrantaan on artistille merkityksellinen, sillä ensiesiintyminen tapahtui vuonna 2017 juuri satamatorilla. Joacim nähdään Lappeenrannassa ensimmäistä kertaa.

Joacimin kappaleet ovat soineet useilla Spotify-listoilla ja paikallisradioissa. Joacim tekee sanoitukset ja laulumelodiat itse ja kirjoittaa omista tunteistaan runolliseen tyyliinsä.

Viimeisenä lavalle nousee joensuulainen räpin Suomen mestari Pure. Hän julkaisi debyyttialbuminsa "Satakybä" vuoden 2023 lopulla ja nyt pääsemme kuuntelemaan levyn kappaleiden potkivia biittejä sekä taitavaa lyriikkaa valovoimaisella live-energialla.

Ohjelma:

18.00 Oiva
19.00 Joacim
20.00 Pure

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kaksi muuta Satamatori LIVE –teemamusailtaa järjestetään perjantaina 12.7. ja perjantaina 26.7. Kesän livemusiikkiohjelmistoon voi tutustua tarkemmin LappeenrantaEvents-sivustolla.

Lisätietoja:

Meri-Ellen Pystynen, Lappeenrannan kaupungin tapahtumatuottaja
Puh. 040 687 7462, meri-ellen.pystynen@lappeenranta.fi