Suosikit

Kaupunki ja alueen yrittäjät järjestävät yhdessä mittavan tapahtuman elinvoiman edistämiseksi

JULKAISTU 9.1.2024, 13.11

Musta tausta, jossa on kultainen rinkula, jonka keskellä lukee: Boost your business Lappeenranta 2024".

Boost Your Business Lappeenranta 2024 -tapahtuma järjestetään LUT-yliopistolla 12. tammikuuta. Kokonaan paikallisin voimin toteutettava seminaari ja näyttely kerää yhteen alueemme yrittäjät, yritysten edustajat, opiskelijat ja muut elinvoiman kehittäjät. Tilaisuuteen on ilmoittautunut yli 350 osallistujaa.

Maksuttoman tapahtuman perusajatus noudattaa aiemmin Tammistarttina tunnetun seminaarin linjaa: Lappeenrannan kaupunki ja yrittäjäjärjestöt haluavat vahvistaa alueen elinvoimaisuutta ja kehittää yritysten toimintaedellytyksiä. Tarkoituksena on tehdä tästä tapahtumasta vuotuinen kaupungin, yritysten ja niiden sidosryhmien yhteinen hengennostatus-, tiedonvaihto- ja verkostoitumisfoorumi.

Lappeenrannan kaupungin yrityspalvelupäällikkö Eeva Pihlajaniemi kertoo, että Boost Your Business Lappeenranta 2024 -tapahtumassa kuullaan yritysten toimintaympäristön kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja sen kuluessa selviää myös, mitä Lappeenrannan kaupunki ja GoSaimaa lupaavat tehdä yritysten hyväksi vuoden 2024 aikana.

– Seminaarin avaavat kaupungin elinvoimajohtaja Ding Ma ja LUT-yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa, Pihlajaniemi kertoo.

– Sen jälkeen sidosryhmäjohtaja Johanna Väyrynen kertoo syksyn suunnittelutalkoiden tuloksista ja esittelee niistä johdettuja yrittäjien kanssa ja hyväksi tehtäviä toimenpiteitä.

Yrittäjien kokemuksia ja verkottumista  

Muu ohjelma koostuu pääosin paikallisten yrittäjien puheenvuoroista. Ääneen pääsevät Laitex Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kurronen, sarjayrittäjä Lee James ja Visma Solutions Oy:n toimitusjohtaja Ville Kuusela. 

Matkailulle on varattu oma aika, jossa tilaisuuden ainoa ulkopuolinen esiintyjä Nordic Holiday Services LTD Oy:tä sekä Pohjolan Pirttiä ja Pohjolan Kievaria edustava myyntipäällikkö ja omistaja Tanja Pohjola kertoo Lapin matkailun kehittämisestä. GoSaimaan toimitusjohtaja Katja Vehviläinen puolestaan avaa Saimaan matkailun vetovoimatekijöitä.  

– Ohjelmassa on myös Lappeenrannan yrittäjät ry:n palkintojen jako, Pihlajaniemi paljastaa.

– Tilaisuudessa selviää vuoden 2023 yritys, vuoden nuori yrittäjä ja vuoden yksinyrittäjä.

Ennen puheenvuoroja voi tutustua kampusalueeseen. Ilta päättyy illalliseen ja maksuttomiin jameihin.

https://www.wirma.fi/etusivu/boost-your-business-lappeenranta-2024

Lisätiedot:

Eeva Pihlajaniemi
Lappeenrannan kaupunki
044 052 3056
eeva.pihlajaniemi@lappeenranta.fi

Pia Westerlund
Lappeenrannan yrittäjät ry
044 9801085
lappeenrannan@yrittajat.fi

Katja Lamminen
Etelä-Karjalan yrittäjänaiset
0400 558 106
katja.lamminen@hurmaa.fi