Suosikit

Lappeenrannan kaupungin lomakkeet Formbox-palvelussa – saavutettavuusseloste

Lappeenrannan kaupunki pyrkii takaamaan verkkopalvelujen saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee Lappeenrannan kaupungin digitaalisia lomakkeita https://formbox.fi-lomakepalvelussa.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Lappeenrannan kaupunki pyrkii täyttämään digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain vaatimukset kaikilta osin, ja seuraa lainsäädäntöä kaikissa lomakekomponenteissa (WCAG 2.1 taso AA).

Ei-saavutettava sisältö

Jäljempänä mainittu sisältö ei ole täysin saavutettava, eikä sovellettava lainsäädäntö kata kyseistä sisältöä: Eräissä lomakkeissa käytettävät karttapohjat. Lomakkeissa on annettu käyttäjälle vaihtoehtoinen tapa ilmoittaa karttakoordinaatit.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 7.11.2023. Palvelun saavutettavuuden arviointi perustuu kaupungin omaan ja ohjelmistotoimittajan arvioon.

Huomasitko lomakkeessa saavutettavuuspuutteen?

Jos huomaat lomakkeessa saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli lomakkeen ylläpitäjälle. Voit antaa palauteen verkkolomakkeella tästä linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen saavutettavuus@lappeenranta.fi . Voit antaa palautteen nimettömänä, mutta halutessasi voit jättää yhteystietosi vastausta varten. Vastaamme viimeistään 14 päivän sisällä.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Täytäntöönpanomenettely ja valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000