Suosikit

Tulevaisuuden TE-palvelukyselyyn saatiin 53 vastausta

JULKAISTU 2.10.2023, 14.22

TE2024 rekrymessuilla 3.jpg

Lappeenrannassa järjestettiin 19.9.2023 REKRY-messutapahtuma, jossa myös maakunnallinen TE2024 -valmistelu oli mukana Lappeenrannan kaupungin osastolla. Ständillä oli mahdollisuus osallistua tulevaisuuden TE-palveluiden kehittämiseen QR-koodin kautta toteutetulla sähköisellä kyselyllä, johon vastasi kaikkiaan 53 eri henkilöä.

Kyselyssä pyydettiin vastauksia muun muassa siihen, mistä vastaaja itse hakee tällä hetkellä tietoa, millä tavoin hän haluaisi asioida ja millaisia puutteita hän palveluissa kokee. Lisäksi vastaajat saivat kertoa omat toiveensa ja kehittämisehdotuksensa tulevaisuuden TE-palveluita koskien. Vastauksia tullaan hyödyntämään osana valmistelua.

Messujen yhteydessä kerrottiin myös yleistä lisätietoa tulevasta muutoksesta ja messujen juontaja haastatteli tilaisuuden aikana Elinvoimaa Etelä-Karjalaan- hankkeen muutosjohtaja Johanna Ilmonia aiheesta. Asiakkaiden osallisuus on yksi syksyn 2023 valmistelun painopisteitä ja messujen kaltaisia tilaisuuksia vaikuttaa tulevaisuuden TE-palveluiden kehittämiseen tulee myös jatkossa lisää.

Vastaajilla oli mahdollisuus osallistua arvontaan ja palkinoksi arvoimme kolme Lappeenrannan kaupungin teatterin lahjakorttia. Arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 

Kuvassa Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen asiantuntija Maria Laukkanen TE2024-roll-up posterin edessä