Suosikit

Tule osaksi Kulttuurin unelmavuoden ilmettä - ilmoittaudu mukaan 25.8. mennessä

JULKAISTU 24.7.2023, 15.37

Vuonna 2024 Lappeenrannassa vietetään Kulttuurin unelmavuotta, josta tulee kaupunkilaisten näköinen. Asukkaiden toiveita on kuultu laajasti ja ne otetaan huomioon Unelmavuoden suunnittelussa.

Kaupunki toteuttaa yhden unelman jo nyt ja kutsuuu eri ikäisiä ja eri taustoista olevia kaupunkilaisia koolle markkinointikuvaa varten 26.8. klo 18. Halkosaareen. Samalla on käynnissä Sataman valot -tapahtuma. Mukaan voi ilmoittautua viimeistään 25.8. verkkolomakkeen kautta ja mukaan voi kutsua kavereitakin.

Idea kuvaan syntyi unelman pohjalta.

- Voisi olla joku ihmisiin liittyvä taideteos, sellainen hetkellinen, että olisi erivärisiä vaatteita ja erikokoisia ihmisiä ja ne muodostaisi jonkun kuvion. Joku sellainen yhteisöllinen, johon kaupunkilaiset voisivat itse osallistua, unelmatekstissä mainitaan.

Jotta vältytään vaivaannuttavalta pönöttämiseltä, Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori Nelly Hakkarainen ohjeistaa ryhmälle muodostelmia luovia liikkeellisiä tehtäviä.

- Et kuitenkaan tarvitse mitään erityistaitoja, tule juuri sellaisena kuin olet! Toiveena on, että pukeudut yhteen perusväriin (punainen, keltainen, sininen, vihreä, valkoinen taikka musta) näkyviä logoja välttäen. Kuvaukseen on mahdollista liittyä myös pyörätuolilla, Hakkarainen sanoo.

Lisätietoja:

Nelly Hakkarainen, Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori
puh. 040 844 0252, nelly.hakkarainen@lappeenranta.fi

Anni Pellikka, Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori
puh. 040 559 0710, anni.pellikka@lappeenranta.fi