Suosikit

SPRING PARTY – keväistä karnevaalia keskellä kaupunkia la 13.5.2023 Marianaukiolla ja Keskuspuistossa

JULKAISTU 12.5.2023, 08.40

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää 4. kertaa, kaupunkikeskustan yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa SPRING PARTY – keväistä karnevaalia keskellä kaupunkia –tapahtuman lauantaina 13.5.2023 klo 10–14.

Spring Party - keväinen karnevaali kutsuu kaikki lapsiperheet ja muutkin kaupunkilaiset pitämään hauskaa Marianaukiolle ja Keskuspuistoon lauantaina 13.5. klo 10-14. Marianaukiolla esiintyvät Muumit Pikku Myyn Jymy-yllätys showlla, Lappeenrannan Musiikkiopiston eri kokoonpanot ja Taidekoulu Estradin Sirkusesiintyjät. Muumien Meet & Greet OP Etelä-Karjalan teltalla, missä pääsee tapaamaan Muumi-pappaa ja Pikku Myytä.

Tapahtumassa Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry, Parasta Lapsille Lappeenrannan yhdistys ry, MLL Kaakkois-Suomen piiri ry ja MLL Lappeenrannan yhdistys ry, Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry, Lappeenrannan UNICEF -vapaaehtoisryhmä, Nicehearts ry / me-talo, Taidekoulu Estradi ja Lappeenrannan ev. lut. seurakunnat ja varhaiskasvatus järjestävät leikkejä, musiikkia, viirien koristelua, keppariradan, limbokisan, onnenpyörän ja kaikkea kivaa koko perheelle!

Tapahtumapisteillä voi nauttia pomppulinnoista, Bungee-trampoliinista, ja kokeilla Zorb-ihmispalloa!

Lappeenrannan pyöräilijät järjestävät Valtakunnallisen pyöräilyviikon kunniaksi lasten pyöräilyradan. Tuo mukaan oma pyörä ja kypärä! Perheitä kannustetaan saapumaan tapahtumaan polkupyörillä. Lisäksi tarjolla on pikahuollot kaikkiin pyöriin eli ilmaa renkaisiin ja öljyä ketjuun. Tilaisuudessa esitellään myös kyläpyöräilyä, kesän pyöräilytoimintaa ja alueen pyöräilyreittejä.

Marianaukion menossa ovat mukana Lappeenrannan kaupunginkirjasto ja kirjastoauto Willitys. Pisteellä on kilpailuja ja arvontaa, ilmapalloja ja pinssejä, lukuvinkkejä ja infoa kirjaston palveluista ja tapahtumista. Tervetuloa tutustumaan ja lainaamaan autoon! Mukana Kennelliiton kaveri- ja lukukoirat klo 10–11.30.

Lappeenrannan kaupungin Liikuntatoimen ja Lappeenrannan Pyöräilijät ry:n pisteellä löytyvät lasten hauska ajotaitorata, jota pitkin voi pujotella polkupyörällä. Ota oma pyörä ja kypärä mukaan. Pyöränhuoltopiste: pikahuoltoja fillareihin eli ilmaa renkaisiin, öljyä ketjuun ja kolisevien muttereiden kiristykset. Tietoa Lappeenrannan kaupungin kesäliikunnasta.

Etelä-Karjalan Sydänalue ry:n esittelypisteellä teemana Sydänliiton Neuvokas Perhe – ohjelman olohuonesirkus.

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n pisteellä tietoa yhdistyksen toiminnasta ja eläinsuojelusta sekä kannatustuotteita myynnissä. Lapsille eläinaiheinen tietokilpailu.

Mukana myös:
Junior University – Tiedettä ja teknologiaa.
Kahvila Makea Coffee
Punainen Risti
, ensiapupäivystys alueella.

Ympäri kaupunkia on päivän mittaan tarjolla keväistä ohjelmaa liittyen kevään ja kesän muotiin, kauneuteen, terveyteen ja urheiluun sekä tietysti huipputarjouksia!

Tapahtumayhteistyössä lisäksi mukana: LAKES ry ja jäsenliikkeet, Lappeenrannan kaupunki, OP Etelä-Karjala, Lappeenrannan Musiikkiopisto, Lappeenrannan kaupunginkirjasto, Lappeenrannan kaupungin Liikuntatoimi, Lappeenrannan pyöräilijät ry, Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry, Parasta Lapsille Lappeenrannan yhdistys ry, MLL Kaakkois-Suomen piiri ry ja MLL Lappeenrannan yhdistys ry, Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry, Lappeenrannan UNICEF -vapaaehtoisryhmä, Nicehearts ry / me-talo, Taidekoulu Estradi ja Lappeenrannan ev. lut. seurakunnat ja varhaiskasvatus, Etelä-Karjalan Kulttuurirahasto, Etelä-Karjalan Yhdistykset, Junior University, Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry.Lisätietoja:

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry
Toiminnanjohtaja Johanna Ruotsi
johanna.ruotsi@lakesry.fi
044 337 6060