Suosikit

Satamatori LIVE! -teemamusailta raikaa satamatorilla 7.7. – heinäkuussa luvassa myös DJ FEST ja Paritanssiperjantai

JULKAISTU 27.6.2023, 10.10

Paljon yleisöä satamatorin lavan edessä.

Kesän aikana satamatorilla järjestetään teemamusailtoja, ja ensimmäinen niistä on Satamatori LIVE! Perjantaina 7.7. klo 17 alkaen satamatorin lavalla pääsee nauttimaan raskaammasta musiikista, kun lavalle astelevat Amoth, Admire the Grim, Lights to Remain ja SAROF.

– Satamatori LIVE! -tapahtuma on osa Lappeenrannan kesäkonserttikattausta, ja illalle on koottu monipuolinen tarjonta raskaamman musiikin bändejä, kertoo tapahtumapalveluiden korkeakouluharjoittelija Miro Kohonen.

– Kesäkonsertit kuuluvat perinteisesti Lappeenrannan tapahtumakesään ja on mahtavaa, että niistä on pystytty kehittelemään myös tällaisia teemailtoja.

DJ FEST ja Paritanssiperjantai

Myös konemusiikin ystäville on heinäkuussa tarjolla teemamusailta; toistamiseen järjestettävä DJ FEST viihdyttää satamatorilla perjantaina 21.7. klo 18–22. Silloin lavan valtaavat konemusiikkia tarjoavat DJ Frank, DJ Hammu, DJ Macce ja DJ Pertsa.

Perjantaina 14.7. klo 19–20.30 niin ikään satamatorilla on mahdollisuus päästä laittamaan jalalla koreasti, kun luvassa on kesän toinen Paritanssiperjantai. Tanssikansaa on tällöin tanssittamassa vauhdikas Laulava Sydän -yhtye. Luvassa on siis niin iskelmää, rautalankaa kuin rock ’n' rolliakin.

– Juhannuksen Paritanssiperjantai veti hyvin väkeä satamatorin parketille, joten odotettavissa on taas varmasti tanssillista ilottelua ja hyvää meininkiä, Kohonen hehkuttaa.

Kaikki kesän kesäkonsertit listattuna Lappeenranta Events -sivustolla.

Lisätietoja:

Riikka Hjelt, tapahtumatoiminnan koordinaattori
Puh. 040 669 3767, riikka.hjelt@lappeenranta.fi

Miro Kohonen, tapahtumapalveluiden korkeakouluharjoittelija
Puh. 040 139 6445, miro.kohonen@lappeenranta.fi