Suosikit

Nettikysely käynnistetty Lappeenrannan liikuntapalveluiden kehittämiseksi

JULKAISTU 8.3.2023, 09.24

Lappeenrannan kaupunki toteuttaa yhdessä 13 muun kunnan kanssa aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuksia kartoittavan kyselyn, jonka tuloksia käytetään kaupungin liikuntapalveluiden kehittämistyön tukena.

– Lappeenrannan liikkumisohjelman 2025 pyrkimyksenä on lisätä lappeenrantalaisten liikkumista, aktiivisuutta ja yhteisöllisyyttä. Haluamme lisäksi parantaa asukkaiden arkiliikkumisen mahdollisuuksia ja madaltaa kynnystä lähteä liikkumaan, sanoo liikuntajohtaja Pasi Koistinen Lappeenrannan kaupungilta.

– Tämä nyt toteuttava kysely palvelee juuri tätä tavoitetta – saadaan palautetta siitä, miten voimme paremmin auttaa asukkaita liikkumaan heille mieluisalla tavalla, Koistinen painottaa.

Kyselyyn vastataan nimettömänä, mutta jos haluat osallistua vastanneiden kesken palkintojen arvontaan niin voit jättää kyselylomakkeen lopussa arvontaan liittyvät yhteystiedot.

– Toivomme, että mahdollisimman moni 18 vuotta täyttänyt lappeenrantalainen vastaa kyselyymme. Saamme sen kautta arvokasta tietoa käyttöömme liikuntapaikkojen ja palveluiden kehittämiseksi. Kysely on tehty varsin helposti vastattavaksi ja siihen kuluu aikaa noin 10 minuuttia, toteaa Koistinen.

Kysely on auki 2.4.2023 saakka ja siihen pääsee tästä linkistä.

Paperinen versio kyselystä on saatavilla Lappeenrannan ja Lauritsalan uimahalleissa sekä asiakaspalvelukeskus Winkissä.

Lisätiedot:

Pasi Koistinen, liikuntajohtaja, Lappeenrannan kaupunki
pasi.koistinen@lappeenranta.fi
0406820227