Suosikit

Metallialan työpaikat ja osaajat kohtaavat rekrymessuilla

JULKAISTU 4.5.2023, 08.37

Lappeenrannan kaupunki järjestää toukokuun lopussa metallialan rekrytapahtuman kaupungintalolla. Metallialan työmessujen nimellä kulkeva tapahtuma yhdistää alueen metallialan työnantajat ja -tekijät.

– Kutsumme mukaan kaikki metallialan yritykset esittelemään avoimia työpaikkoja, sanoo Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalveluiden projektipäällikkö Boris Karandassov, joka vetää metallialan yhteistyöverkostoa Metalreality Networkia.

– Tarkoituksenamme on saattaa yhteen osaajat ja alan työnantajat järjestämällä matalan kynnyksen tapaamisen, jossa työ ja tekijä kohtaavat vaivattomasti ja nopeasti. Lisäksi on mahdollisuus kuulla ajankohtaisia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja.

Yritykset ovat huomioineet 30.5. klo 13–16 pidettävän tapahtuman mukavasti, mutta mukaa mahtuu vielä. Karandassov toivoo, että mukaan saataisiin vielä enemmän näytteilleasettajia.

– Työvoimapula on kaakkoisessa Suomessakin tosiasia ja tämä on loistava tilaisuus esitellä yritystä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia sekä tutustua työnhakijoihin.

Metallialan työmessut järjestetään yhdessä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden kanssa. Tapahtuma on osa eteläkarjalaisen metallialan verkoston, Metalreality Networkin, toimintaa.

Metalreality Network

Vuosina 2020–2023 Metalreality Networkia kehitetään Metalliverkostosta elinvoimaa -hankkeessa, jota koordinoi Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalvelut. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta, ja sitä rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Lisätiedot ja näytteilleasettajien ilmoittautumiset:

Projektipäällikkö Boris Karandassov
Lappeenrannan kaupunki, Wirma yrityspalvelut
P. 040 612 9131
S-posti: boris.karandassov@lappeenranta.fi

https://metalreality.fi/tapahtuma/metallialan-tyomessut

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.