Suosikit

Metallialan työnantajat esittelevät vapaita työpaikkoja messuilla Lappeenrannassa 30.5.

JULKAISTU 22.5.2023, 09.06

Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalvelut järjestää tiistaina 30.5. klo 13–15 metallialan rekrytapahtuman kaupungintalolla. Metallialan työmessujen nimellä kulkeva tapahtuma yhdistää alueen metallialan työnantajat ja -tekijät.

– Tapahtumassa paikalliset metallialan yritykset esittäytyvät ja samalla esittelevät työmahdollisuuksia kiinnostuneille, sanoo Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalveluiden projektipäällikkö Boris Karandassov, joka vetää metallialan yhteistyöverkostoa Metalreality Networkia.

– Toivomme, että tässä matalan kynnyksen tapaamisessa osaajat ja alan työnantajat löytävät toisensa ja töille löytyy tekijöitä. Työvoimapula on kaakkoisessa Suomessakin tosiasia ja tämä on loistava tilaisuus esitellä yritystä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia sekä tutustua työnhakijoihin.

Tapahtumassa on lisäksi mahdollisuus kuulla ajankohtaisia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja. Kello 13.20 kuullaan Syncron Tech Oy:n toimitusjohtajan Jussi Eskelisen puheenvuoro, ja kello 13.35 esiintyy puolestaan Jotex Works Oy:n toimitusjohtaja Outi Pikkusilta

Metallialan työmessut järjestetään yhdessä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden kanssa. Tapahtuma on osa eteläkarjalaisen metallialan verkoston, Metalreality Networkin, toimintaa.

Metalreality Network

Vuosina 2020–2023 Metalreality Networkia kehitetään Metalliverkostosta elinvoimaa -hankkeessa, jota koordinoi Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalvelut. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta, ja sitä rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Boris Karandassov
Lappeenrannan kaupunki, Wirma yrityspalvelut
P. 040 612 9131
boris.karandassov@lappeenranta.fi

https://metalreality.fi/tapahtuma/metallialan-tyomessut