Suosikit

Liikuntaseurojen markkinointiyhteistyön haku Lappeenrannan kaupungin kanssa avoinna

JULKAISTU 1.8.2023, 10.46

Lappeenrantalaiset aikuisten SM-tason yksilö- ja kahden ylimmän sarjatason joukkueurheilulajien seurat voivat hakea Lappeenrannan kaupungin markkinointiyhteistyökumppanuutta kaudelle 2023–2024 torstaihin 31.8.2023 klo 15.00 mennessä.

Kevään haku markkinointiyhteistyökumppanuuksien hakemiselle päättyi toukokuussa. Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 29.5.2023 hyväksyä liikuntajohtajan esityksen uusia haku myös syksyllä 2023, jolloin avustusta voivat hakea seurat, joiden hakemuksia ei ole käsitelty vuoden ensimmäisessä haussa.

Kaupungin ja seurojen välistä markkinointikumppanuutta voivat hakea valtakunnallisesti tai kansainvälisesti menestyneet paikalliset seurat, joiden markkinointiarvo ja imago tuovat Lappeenrannan kaupunkia laaja-alaisesti esille valtakunnallisessa mediassa (TV-näkyvyys, laajalevikkeiset lehdet, radio ja sosiaalinen media).

Markkinointiyhteistyöstä tehdään kirjalliset sopimukset, joissa yhteistyöstä sovitaan yksityiskohtaisesti. Sopimuksessa sovitaan muun muassa seuran velvollisuuksista ja kaupungin markkinointiyhteistyökorvauksesta. 

Hakemuksista tulee käydä ilmi, kuinka seuraa, lajia ja Lappeenrantaa tuodaan ja aiotaan tuoda esille valtakunnallisesti tai kansainvälisesti eri medioissa toiminnassa ja eri tapahtumissa.

Markkinointiyhteistyöhön jaettavan kaupungin tuen taloudelliseen summaan vaikuttaa keskeisesti lajin tuoma kansallinen ja kansainvälinen Lappeenrannan näkyvyys sekä lajin valtakunnallinen seurattavuus ja liikuntaseuran tunnettavuus sekä näkyvyys eri medioissa.

Markkinointiyhteistyökumppanuuden haku on avoinna torstaihin 31.8.2023 klo 15.00 asti. Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä erikseen.   

Markkinointiyhteistyötä haetaan oheisella sähköisellä lomakkeella. Paperinen hakulomake on saatavilla kaupungintalon 1. kerroksen Asiakaspalvelu Winkistä.

Täytä lomake sähköisesti täällä

Postitse: 
Lappeenrannan kaupunki, PL 11
53101 Lappeenranta

Asiakaspalvelukeskus Winkki
Villimiehenkatu 1
53100 Lappeenranta
puh. (05) 616 2220

Lisätiedot:
Lappeenrannan kaupunki - vs liikuntajohtaja
Marko Siltamies
puh. 040 653 4888
marko.siltamies@lappeenranta.fi