Suosikit

Lappeenrannan perinneherkkua vetyä juhlitaan jälleen Kauppatorilla lauantaina 15.6.2024

JULKAISTU 7.6.2024, 12.30

Lihapiirakka kinkulla ja kananmunalla. Kaikilla mausteilla.

Lappeenrannan toriyhdistys ry järjestää kaikille avoimen ja pääsymaksuttoman Vety-juhlan Kauppatorilla lauantaina 15.6. klo 10–14. Jo jokavuotiseksi muodostunut tapahtuma on kerännyt edellisvuosina paljon kävijöitä ja se on ilahduttanut niin lappeenrantalaisia kuin matkailijoitakin.

– Vety on pitkäikäinen Lappeenrannan oma herkku, ylpeänä haluamme juhlistaa tätä vuosittaista perinnettä. Tietysti Kauppatori on myös kaupungin sydän ja sijaitsee keskellä kaunista kaupunkiamme, joten tämä on oiva paikka Vety-juhlalle, iloitsee Kahvikioski Tiinan Tuvan Tiina Back-Martin.

Luvassa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille

Vety-juhla tarjoaa kaikille mielekästä ohjelmaa, kun luvassa on erilaisia musiikkiesityksiä sekä temppu- ja suunnistusrata lapsille. Juhlassa esiintyvät Napu Papunen, Jonni Takala Group ja Laulava Sydän.

Klo 11–12 torikansaa ovat myös ilahduttamassa kaverikoirat, joita voi käydä rapsuttamassa. Mukana ovat myös SPR:n piristäjät, joiden riksakyydeillä voi kiertää torin ympäristöä.

– Tapahtumalla haluamme tuoda ihmiset yhteen ja tapaamaan tuttuja torilla kesäisessä tunnelmassa. Toivotamme kaikki kaupunkilaiset ja turistit tervetulleiksi torille juhlimaan, ostoksille sekä tietysti nauttimaan perinteisiä herkkuja, Back-Martin hehkuttaa.

Lue lisää tapahtuman aikatauluista tapahtumakalenterista.

Lisätietoja:

Tiina Back-Martin, Lappeenrannan toriyhdistys ry
tiinaback_martin@hotmail.com

Meri-Ellen Pystynen, Lappeenrannan kaupungin tapahtumatuottaja
Puh. 040 687 7462, meri-ellen.pystynen@lappeenranta.fi