Suosikit

Lappeenrannan monitoimiareenan mahdolliseen sijoittautumiseen liittyviä vaihtoehtoja esitellään infotilaisuudessa 27.4. – aineisto ja vaihtoehtoihin liittyvä kysely tulevat nähtäville 28.4.

JULKAISTU 19.4.2023, 10.00

Mikrofoni valtuustosalissa.

Lappeenrannan kaupunki järjestää monitoimiareenan selvitystä koskevan infotilaisuuden torstaina 27.4.2023 klo 18.30 valtuustosalissa kaupungintalolla. Infotilaisuudessa esitellään monitoimiareenan mahdolliseen sijoittautumiseen liittyviä vaihtoehtoja.

Infotilaisuus toimii avoimena iltakouluna kaupunginvaltuutetuille, mutta myös muu yleisö on tervetullut seuraamaan tilaisuutta valtuustosalin lehtereille. Ennakkoilmoittautumista ei edellytetä. Tilaisuutta voi seurata myös verkon välityksellä. Verkkolähetyksestä tehdään tallenne.

Tilaisuuden jälkeen 28.4. Lappeenrannan kaupungin verkkosivuston etusivulle www.lappeenranta.fi tulee linkki infotilaisuudessa esiteltävään aineistoon sekä sähköiseen kyselyyn, jonka kautta aiheesta kiinnostuneilla on mahdollisuus kommentoida aineistoa ja vaihtoehtoja.

Aineistoon voi tutustua ja kyselyyn vastata myös paperimuodossa kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkissä ja pääkirjastossa kauppakeskus IsoKristiinassa.

Kyselyyn annetut vastaukset ja kommentit saatetaan tiedoksi kaupungin täydennetylle johtoryhmälle, joka valmistelee areenahanketta koskevan selvityksen kaupunginvaltuustolle päätöksentekoa varten.

Aineisto, kysely ja verkkolähetyksen tallenne ovat esillä kahden viikon ajan 28.4.–12.5. klo 15.

Lappeenrannan kaupungin valmistelussa olevan laajan monitoimiareenaselvityksen on määrä valmistua 30.6.2023.

Lisätietoja:

Monitoimiareenan sijoittamista koskevista vaihtoehdoista:

Maarit Pimiä, kaupunginarkkitehti
puh. 040 653 0745, maarit.pimia@lappeenranta.fi

Monitoimiareenan selvitystyön etenemisestä yleisesti:

Kimmo Jarva, kaupunginjohtaja
puh. 040 844 2000, kimmo.jarva@lappeenranta.fi

Joonas Grönlund, kaupunginhallituksen puheenjohtaja
puh. 0400 699 984, joonas.gronlund@lappeenranta.fi

Valtuuston iltakoulusta:

Sanna Koskenranta, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja
Puh. 050 340 8245, sanna.koskenranta@lappeenranta.fi