Suosikit

Lappeenrannan kaupunkisuunnittelun kesätaiteilijat järjestävät maalaustyöpajan lapsille keskiviikkona 9.8. ja torstaina 10.8. klo 11‒14

JULKAISTU 27.7.2023, 11.25

Lapsia maalaamassa linnunmuotoisia taideteoksia.

Lappeenrannan kaupunkisuunnittelun kesätaiteilijoiden järjestämä Lappeenrannan suurin ulkoilmataidenäyttely-työpaja lapsille pidetään keskiviikkona 9.8. ja torstaina 10.8. klo 11‒14 osoitteessa Kauppakatu 43. Paikalle voi saapua milloin vain tapahtuma-aikana. Työpajassa lapset pääsevät maalaamaan muovilevyille värikkäitä tauluja kesätaiteilijoiden kanssa.

Lappeenrannan kaupunkisuunnittelun kesätaiteilija Senni Koskenvesa suosittelee työpajaa kaikille maalaamisesta kiinnostuneille. Tärkeintä työpajassa on pitää hauskaa ja nauttia maalaamisesta.

‒ Työpajassa kaikki pääsevät maalaamaan yhdessä, mikä on ihanaa. Parasta on myös se, että maalareilla on täysin vapaat kädet toteuttaa itseään.

‒ Kaikki materiaalit löytyvät paikan päältä, joten omia tarvikkeita ei tarvitse työpajaa varten hankkia.

Valmiit taulut tulevat piristämään Lappeenrannan asukkaita loppukesän ja alkusyksyn ajan

Työpajan päätteeksi kesätaiteilijat maalaavat maalausten ympärille kultaiset kehykset. Valmiit taulut ripustetaan loppukesäksi ja alkusyksyksi jonkun Lappeenrannan koulun, puiston tai päiväkodin aitaan. Paikka vahvistuu työpajaan mennessä.

‒ Koska valmiit luomukset ripustetaan julkiseen tilaan, työpaja on myös kiva mahdollisuus päästä ilahduttamaan lappeenrantalaisia värikkäällä taiteella, Koskenvesa hehkuttaa.

‒ Suosittelemme pukeutumaan sellaisiin vaatteisiin, jotka saavat likaantua. Työpajassa on ohjaajina kaksi tai kolme kesätaiteilijaa, mutta nuorimpien lasten mukana on oltava myös huoltaja.

‒ Työpaja on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua, eli rohkeasti vaan kaikki mukaan.

Lisätietoja:                                                       

Olga Hyvönen, Lappeenrannan kaupunkisuunnittelun kesätaiteilija
Puh. 045 188 1350, olga.x.hyvonen@lappeenranta.fi

Senni Koskenvesa, Lappeenrannan kaupunkisuunnittelun kesätaiteilija
Puh. 044 981 5079, senni.koskenvesa@lappeenranta.fi