Suosikit

Lappeenrannan Joulutorin kauppiashaku on alkanut ‒ haku on avoinna 31.8. saakka

JULKAISTU 5.7.2023, 14.44

Perinteisen Lappeenrannan Joulutorin valmistelut ovat käynnistyneet ja kauppiashaku on avattu. Joulutorille etsitään myyjiksi jouluisia käsitöitä, lahjatuotteita, elintarvikkeita ja taidetta myyviä yrityksiä, yhdistyksiä tai yksityishenkilöitä.

Joulutori järjestetään Lappeenrannan Kauppatorilla 2.–22.12. Idylliset punaiset mökit luovat joulutunnelmaa kauppatorilla arkisin ti–pe klo 10–17 ja viikonloppuisin la–su klo 10–14. Tänä vuonna Joulutorin yhteydessä järjestetään myös jouluiset kuukausimarkkinat lauantaina 9.12.

Punaisia mökkejä vuokrattavissa nyt koko Joulutorin ajaksi – yksittäiset päivät tulevat vuokrattaviksi myöhemmin syksyllä

Lappeenrannan kaupungin torivalvoja Marja Kultanen iloitsee Joulutorin palaamisesta Kauppatorille ja kertoo myyjien kiinnostuksen olevan jo suurta.

– Tiedusteluita on tullut jo paljon. Kuudestatoista tarjolla olevasta joulumökistä on ennakkoon varattu kuusi jo kappaletta.

– Myyntimökkejä vuokrataan aluksi vain koko Joulutorin kolmen viikon ajaksi ja mahdolliset yksittäiset päivät tulevat vuokrattavaksi vasta syksyllä. Mökkien hinnat pysyvät samana kuin viime vuonna.

Vuokrattavina olevien mökkien koko on noin 5,6 m², minkä lisäksi mökin viereen saa teltan tai katoksen. Telttapaikkojen hinta on 250 € ja katospaikkojen hinta 200 €.

Kauppiashaku on auki 31.8. asti. Joulutorin kauppiaaksi haetaan sähköisen lomakkeen kautta: Lappeenrannan Joulutorien kauppiashaku (lyyti.fi)

Lisätietoja:

Marja Kultanen, Lappeenrannan kaupungin torivalvoja
Puh. 040 065 8291, marja.kultanen@lappeenranta.fi