Suosikit

Lappeenrannan bussit -sovellus uudistui – mukana nyt myös lähi- ja palveluliikenne sekä englannin kielen valinta

JULKAISTU 30.3.2023, 14.12

Lappeenrannan bussit -sovellukseen on tullut uusia ominaisuuksia. Sovelluksesta löytyy nyt myös lähi- ja palveluliikenne eli maaseudulle ajavat bussit ja palvelulinjat P1 ja P3. Aikaisemmin sovelluksesta näki vain paikallisliikenteen tiedot. Kaikkien bussien aikataulut löytyvät nyt sovelluksesta ja niiden kulkua voi seurata reaaliajassa kartalla.

Lisäksi sovelluksen kieleksi voi valita nyt englannin, mikä helpottaa esimerkiksi vaihto-opiskelijoiden tai turistien elämää.

Lappeenrannan bussit -sovellus on palvellut Lappeenrannassa joukkoliikenteen käyttäjiä jo vuodesta 2015 ja siihen on tuotu hiljalleen lisää asiakkaita yhä paremmin palvelevia ominaisuuksia. Uudet ominaisuudet saa käyttöön päivittämällä tuoreimman sovellusversion laitteeseen.

Sovellusta on kehitetty Euroopan Unionin rahoittamassa Tiedosta liikkumisen palveluiksi -hankkeessa. Hankkeessa pohdittiin tapoja kasvattaa joukkoliikenteen käyttäjämääriä ja lisätä tietoa Lappeenrannan joukkoliikennepalveluista myös esimerkiksi kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa.

Lisätietoja:

Terhi Koski, joukkoliikennepäällikkö
Puh: 040 651 5599, terhi.koski@lappeenranta.fi

Etelä-Karjalan liitto ja logo.Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020. Euroopan unioni, Euroopan aluekehitysrahasto.