Suosikit

Korkea-ahon koulua esitetään lakkautettavaksi – kaupunki kuulee asukkaita aiheesta ennen lautakunnan käsittelyä

JULKAISTU 20.5.2022, 16.20

Korkea-ahon koulua esitetään lakkautettavaksi. Asia on lasten ja nuorten lautakunnan esityslistalla 14.6.2022.

– Osallisille henkilöille varataan mahdollisuus saada tietoja asiasta sekä annetaan tilaisuus lausua mielipiteensä asiasta, kertoo Juhani Junnilainen toimialajohtaja hyvinvointi- ja sivistyspalveluista.

Korkea-ahon koulun oppilaat ja henkilökunta ovat siirtyneet Lappeen kouluun siirtyivät jo maaliskuussa 2022. Siirron syynä oli koulukiinteistön huono kunto. Kaupunki tiedotti siirrosta helmikuussa.

– Korkea-ahon koulun osalta oli jo aiemmin päätetty, että koulukiinteistön käytön päättyessä oppilaat siirtyvät Lappeen koulun oppilaiksi ja koulun toiminta päättyy, Junnilainen sanoo.

Avoin tilaisuus kaupungintalolla ennen lautakunnan kokousta

Lappeenrannan kaupungin hyvinvoinnin ja sivistyksen toimiala järjestää avoimen tilaisuuden päätösesitykseen liittyen ennen lautakunnan kokousta. Tilaisuus järjestetään
Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalissa keskiviikkona 1.6. klo 18–19.

– Tilaisuudessa kerrataan syyt koulun lakkauttamisehdotukseen sekä kerrotaan esimerkiksi, miten oppilaiden koulun vaihtuminen on sujunut. Tämän jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja näkemyksiä aiheeseen liittyen, Junnilainen sanoo.

Paikalla on lasten ja nuorten lautakunnan edustajia sekä toimialajohtaja ja Lappeen koulun rehtorit.

Kysymyksiä ja palautetta aiheesta voi antaa myös kirjallisesti. Sähköisten, kirjallisten palautteiden tulee olla toimitettuna 3.6.2022 mennessä osoitteeseen:  juhani.junnilainen@lappeenranta.fi. Lisätietoja saa myös puhelimitse: 040 190 6270. Kirjallisen palautteen voi myös toimittaa paperiversiona Asiakaspalvelu Winkkiin.

Tilaisuudessa esille nousseet palautteet ja kommentit sekä kirjalliset palautteet tuodaan lautakunnan tiedoksi asian käsittelyn yhteydessä.

 

Lisätiedot:

Juhani Junnilainen
040 190 6270
juhani.junnilainen@lappeenranta.fi

Toimialajohtaja

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut

Lappeenrannan kaupunki