Suosikit

Avoin vanhempainilta ke 20.3. Lappeenranta-salissa – teemana lasten kehitys ja identiteetti

JULKAISTU 11.3.2024, 14.10

Lapsia ipadien kanssa.

Lappeenrannan kaupunki järjestää avoimen vanhempainillan keskiviikkona 20.3. klo 18–20 Lappeenrannan kaupungintalolla, Lappeenranta-salissa. Avoin vanhempainilta on tarkoitettu kaikille 1.–9.luokkalaisten huoltajille.

Avoimen vanhempainillan teema on ”Kenen äänellä puhumme?”. Puhujana tilaisuudessa toimii nuorisotoiminnan koordinaattori Sami Halme Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiristä. Lappeenranta on saanut Unicefilta “Lapsiystävällinen kunta” -tunnustuksen.

– Avoin vanhempainilta ja sen teema ovat osa Lappeenrannan kaupungin Lapsiystävällinen kunta -toimintamallia. Lapsiystävällinen Lappeenranta -toimintasuunnitelmaan on kirjattuna yhdeksi tavoitteeksi se, että kunta varmistaa, että myös haavoittuvassa asemassa olevien lasten osallisuus toteutuu, kertoo nuoristoimen koordinaattori Salla Juha.

Ilta rakentuu Halmen esityksestä sekä yhteisestä keskustelusta, joiden aikana puhutaan muun muassa lasten ja nuorten yksilöllisestä kehityksestä, identiteetin rakentumisesta, yhteisöllisestä suvaitsevaisuudesta ja erilaisuuden hyväksymisestä. Avoimen vanhempainillan aikana pohditaan yhdessä myös sitä, miten iso rooli ja vaikutus aikuisten omilla kokemuksilla, asenteilla, esimerkillä ja vuorovaikutuksella on edellä mainittuihin asioihin.

– Toivottavasti paikalle löytää mahdollisimman moni. Lämpimästi tervetuloa tärkeiden teemojen äärelle! Salla Juha toivottaa.

Lisätiedot:

Salla Juha
Koordinaattori, Nuorisotoimi – Lappeenrannan kaupunki
p. 040 626 7554
salla.juha@lappeenranta.fi