Suosikit

Myllysaaren rantasauna on auki keväällä myös viikonloppuisin

JULKAISTU 26.1.2024, 12.42

Toimintaa pyörittää yrittäjä Kia Petrell ja tarjolla on muun muassa seka- ja turvesauna, hierontaa ja jumppaa.

Ihmisiä seisoskelemassa ulkosaunan terassilla talvivaatteissa.

Lappeenrannan kaupunki kilpailutti Myllysaaren rantasaunan viikonloppujen toiminnan laajentaakseen asukkaille tarjottavia palveluita. Liikuntajohtaja Pasi Koistinen kertoo, että tarjouksia saatiin kolme kappaletta.

− Kilpailutuksen voitti Kia Petrellin yritys Live Life, joka tuottaa tulevana kesänä myös Myllysaaren rantavalvonnan, Koistinen kertoo.

− Sopimus on määräaikainen kokeilu ajalla 3.2.–28.4.

Rantasauna on yrittäjän hallinnassa viikonloppuisin, ja tämä määrittelee lauantain ja sunnuntain aukioloajat, hinnat ja mahdolliset tapahtumat. Viikonloppujen toiminta saunalla on siis täysin erillään kaupungin tuottamasta arkipäivien saunapalvelusta.

Uusia palveluja

Rantasaunan viikonlopputoiminta alkaa lauantaina 3.2. Avajaispäivänä on luvassa sekasauna ja jumppaa. Tarjolla on myös pientä purtavaa sekä mahdollisuus esittää toiveita rantasaunaviikonloppujen sisältöön ja ohjelmaan. Saunaohjelma onkin toistaiseksi julkaistu vain helmikuulle, jotta kävijöiden ideat ja toiveet voidaan ottaa huomioon kevään mittaan.

Helmikuun viikonloppujen ohjelmassa on myös perhesaunavuoroja sekä omat miesten ja naisten vuorot. Jumppien lisäksi avannon ja saunan lomassa voi ottaa turvehoitoja ja hierontaa, joihin pitää ilmoittautua erikseen.  Sauna maksaa aikuiselle 10 euroa kerta, jumpat ja hoidot maksetaan erikseen. Saunan voi varata myös yksityiskäyttöön.

Lisätiedot:

https://livelife.fi/sauna-avanto/
Liikuntajohtaja Pasi Koistinen, Lappeenrannan kaupunki, pasi.koistinen@lappeenranta.fi

Yrittäjä Kia Petrell, Live Life Oy, info@livelife.fi