Suosikit

Lappeenrantaan on avattu kaksi ilmoitustaulua Kulttuurin Unelmavuoden tapahtumille

JULKAISTU 4.3.2024, 13.17

IsoKristiinassa oleva ilmoitustaulu.

Lappeenrannan kulttuurin unelmavuoden 2024 kunniaksi Lappeenrantaan on avattu kaksi ilmoitustaulua Kauppahallin päätyyn ja kauppakeskus IsoKristiinaan. Näissä julisteseinissä voi ilmoittaa tapahtumasta, työpajasta tai muusta kulttuuritoiminnasta.

– Tahdomme tarjota yhteisen ilmoitustaulun, josta voi seurata kaupungilla Kulttuurin unelmavuoden puitteissa tapahtuvaa toimintaa. Uskomme, että tilalle on kysyntää, sillä julistepaikkoja on yhä vähenevissä määrin, kertoo Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori Tuulia Ahokas.

Ahokkaan mukaan kaikenkokoisten tapahtumien ilmoitukset ovat tervetulleita. Ilmoitettavaan tapahtumaan voi olla vapaa pääsy tai se voi olla pääsymaksullinen.

– Koska kyseessä on Lappeenrannan kulttuurin unelmavuoden julisteseinä, on ilmoitettavan tapahtuman tapahduttava Lappeenrannassa, Ahokas tarkentaa.

Kauppahallin päädyssä olevaan julisteseinälle on vapaa pääsy. IsoKristiinan ilmoitustaulu on lukollisessa tilassa sisäänkäynnin yhteydessä ja ilmoituksen voi lisätä soittamalla Securitaksen järjestyksenvalvojalle p. 040 631 3771.

Tapahtuma osaksi Kulttuurin unelmavuotta myös verkossa

Jos haluat tapahtumasi osaksi Lappeenrannan Kulttuurin unelmavuotta, ohjeet siihen löytyvät verkosta: lappeenranta.fi/kulttuurinunelmavuosi.

Koska tapahtumia kuin muutakin tietoa, etsitään yhä enemmän verkosta, kehottaa Ahokas kaikkia ilmoittamaan tapahtumansa ensisijaisesti Etelä-Karjalan tapahtumakalenteriin: www.tapahtumat.ekarjala.fi. Ohjeet tapahtumanjärjestämiseen Lappeenrannassa löytyvät puolestaan osoitteesta www.lappeenrantaevents.fi

Lisätiedot:

Tuulia Ahokas, Hankekoordinaattori – Kulttuurin unelmavuosi 2024, Lappeenrannan kaupunki
Puh. 040 8440252, tuulia.ahokas@lappeenranta.fi