Suosikit

Lappeenrannan kulttuurin unelmavuoden tapahtumasparraukseen voi hakea mukaan 22.1.2024 mennessä

JULKAISTU 8.12.2023, 09.10

Ihmisiä esiintymässä Sataman valot -tapahtumassa.

Kaipaatko asiantuntijanäkemystä tapahtuman tuottamiseen? Onko sinulla jo olemassa oleva tapahtuma, jota haluat kehittää tiettyyn suuntaan? Lappeenrannan kulttuurin unelmavuoden 2024 puitteissa kehitetään kaupungin tapahtumatarjontaa.

– Sparrausohjelma on suunnattu kulttuurin ja luovan alojen toimijoille, joilla on joko olemassa oleva tapahtuma, jota halutaan kehittää eteenpäin tai idea tapahtumasta, kertoo Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori Nelly Hakkarainen.

Jotta tapahtumasparraukseen voi päästä mukaan, tapahtuman tulee sijoittua Lappeenrantaan. Kyseisen tapahtuman järjestäjä on sen varsinainen toteuttaja, mutta tapahtumaa kehitetään yhdessä mukaan lähtevän toimijajoukon sekä kaupungin henkilökunnan kanssa.

– Sparraus tarjoaa monialaista näkemystä, koulutusta ja palautetta tapahtuman suunnitteluun ja kehittämiseen sekä verkostoitumista, Hakkarainen täydentää.

– Alustavasti suunnitteilla on neljä tapaamista kevätkaudelle (helmi-toukokuussa 2024) ja syksylle 2024 kaksi tapaamista. Aikataulut tarkentuvat valittujen tapahtumien mukaan. Sparraukseen valitaan mukaan 4–8 tapahtumaa. Hakija voi olla yksittäinen henkilö tai tapahtumaa järjestävä yhteisö tai yritys, Hakkarainen kertoo.

Sparraajina toimivat kaupungin tapahtuma-, elinvoima- ja kulttuuripalvelujen sekä viestinnän ja markkinoinnin henkilökunta ja lisäksi käytetään sparraukseen mukaan valittujen tapahtumatuottajien tarpeiden ja toiveiden mukaan ulkopuolisia asiantuntijoita.

Hae mukaan tapahtumasparraukseen 22.1.2024 mennessä täyttämällä hakulomake: https://formbox.fi/e-form/fi/LPR/0f891614d0

Lisätietoja:

Nelly Hakkarainen
Hankekoordinaattori, Lappeenrannan kulttuurin unelmavuosi 2024
nelly.hakkarainen@lappeenranta.fi
p. 040 844 0252