Etusivu PalvelutVieraile Lappeenrannan Hiekkalinnalla ja vastaa palautekyselyyn – vastaajien kesken arvontaan palkinto
Ajankohtaista
17.6.2022 10.12

Vieraile Lappeenrannan Hiekkalinnalla ja vastaa palautekyselyyn – vastaajien kesken arvontaan palkinto

Lappeenrannan linnoituksenniemen alueen kehittämisen suunnittelu jatkuu asukas- ja matkailunäkökulmat huomioiden. Linnoituksenniemessä sijaitsevasta Lappeenrannan Hiekkalinnasta on avattu palautekysely, johon haetaan vastauksia alueen kävijöiltä kesän 2022 aikana.Norppa-aiheinen hiekkaveistos Lappeenrannan Hiekkalinnalla,

Ensi kesänä Hiekkalinnalla vietetään 20. juhlavuotta ja aluetta halutaan kehittää palautekyselyn avulla. Tuloksia läpikäydessä tarkastellaan myös alueen suunnitelmien ja asemakaavan etenemistä.

– Linnoituksenniemen alueen kehitystä tullaan jatkamaan asukas- ja matkailunäkökulmat huomioiden ja uusiin palveluihin, vetovoimaan ja viihtyvyyteen panostaen, kertoo Lappeenrannan kaupungin matkailu-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtaja Mirka Rahman, joka kehottaa mahdollisimman monia antamaan palautetta kesän aikana.

– Olemme määrätietoisesti lisänneet palveluita ja aikaisemman Hiekkalinnalla kerätyn palautteen myötä on alueelle muun muassa tuotu penkkejä, istutettu lehmuksia sekä rakennettu linnan sisäpiha.

Vastaajien kesken arvontaan alueella viikko-ohjelmaa pyörittävän Saimaan Palju Eventsin 100 euron arvoinen lahjakortti (voimassa vuoden.) Kysely on auki 14.8. asti. Vastaa kyselyyn tästä: QuestBack

Keinukaruselli Hiekkalinnalla.

Lappeenrannan Hiekkalinnalla vierailee kesäisin 120–150 000 kävijää ja se on sataman ja linnoituksen ohella kaupungin tunnetuin vierailukohde. Vuodesta 2004 alkaen toteutetusta matkailupalveluiden keskittymästä, Lappeenrannan Hiekkalinnasta, löytyy hiekkaveistosten ohella kattavat välinevuokrauspalvelut, takuulähtöinen aktiviteettien viikko-ohjelma, Pomppulinnamaailman huvipuisto, matkailuneuvonta, Sorjosen kuvauspaikkakierrokset, katujunan pysäkki sekä kaupunkipyörät ja potkulaudat.

Hiekkalinnan alue ja palvelut rakennetaan toukokuun lopulla kahden viikon aikana ja ne palvelevat kesäkuun alusta elokuun loppuun. Lappeenrannan kaupungin matkailu ja tapahtumat –palvelut tekevät yhteistyötä koulujen, Greenreality-palveluiden, liikuntatoimen sekä museoiden kanssa Hiekkalinnan yhteydessä. Alueen elämyksellisyyttä ja ympärivuotisuutta edistetään yritysyhteistyössä. Ympärivuotisuutta edistävä Talvilinna toteutettiin pop up -kokeiluna kevättalvella 2022 Hiekkalinnalla ja se tulee siirtymään satamatorille talvikaudelle 2022–23. Matkailu ja tapahtumat –palveluiden tavoitteena on luoda satoja osallistujia liikuttavia tapahtumaviikonloppuja ympäri vuoden.

Lisätiedot:
Mirka Rahman
Matkailu-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtaja
040 849 9161, mirka.rahman@lappeenranta.fi