Etusivu Varaamo Lappeenrannan kautta voi varata ja vuokrata nyt käyttöönsä tapahtumatarvikkeita
Ajankohtaista

Varaamo Lappeenrannan kautta voi varata ja vuokrata nyt käyttöönsä tapahtumatarvikkeita

(30.1.2020)
Tilanvarauspalvelu Varaamo Lappeenrannasta voi nyt varata tilojen lisäksi käyttöönsä myös tapahtumatarvikkeita, kuten valaisimia, telttoja, taittotuoleja ja -pöytiä, äänentoistolaitteita ja sähkötarvikkeita. Välineet vuokrataan päivän ajaksi. Varattaviin välineisiin sekä vuokrahintoihin ja -käytäntöihin voi tutustua tarkemmin Varaamossa.

Kaupunki haluaa välinevuokrauksen avulla edistää tapahtumatoimintaa ja madaltaa tapahtumien järjestämisen kynnystä. Tapahtumatuottaja Karri Heinon mukaan tapahtumatarvikkeita voi varata yleishyödyllisten kaikille avoimien tapahtumien järjestämiseen.

– Niin yhdistykset, yhteisöt kuin yksityishenkilötkin voivat varata tarvikkeita käyttöönsä. Myös tapahtumajärjestämisen ensikertalaiset ovat tervetulleita varaamaan tarvikkeita. Annamme tarvittaessa ohjeistusta ja opastusta välineiden käyttöön.

Varauspyynnöt tehdään Varaamon kautta ja ne käsitellään pikaisesti, kuitenkin viimeistään kahden työpäivän aikana pyynnön esittämisestä. Varaajaan ollaan yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen tai puhelimen kautta. Samalla sovitaan tarvikkeiden noudosta ja palautuksesta.

Tarvikkeet luovutetaan ja palautetaan pääsääntöisesti arkityöajan puitteissa, jos muuta ei sovita. Tarvikkeita säilytetään kauppatorin, kaupungintalon ja Raipon varastoilla, joista ne noudetaan ja jonne ne palautetaan.
Varaamo_506x210.jpg
Lisätietoja:
Tapahtumatuottaja Karri Heino
puh. 040 637 1779, karri.heino@lappeenranta.fi

Tapahtumatarvikkeiden varaukset ja lisätietoa Varaamo-tilanvarauspalvelussa