Etusivu PalvelutPerinteiset kesäkonsertit ilahduttavat elokuussa Lappeenrannassa
Ajankohtaista
17.7.2020 12.09

Perinteiset kesäkonsertit ilahduttavat elokuussa Lappeenrannassa

Lappeenrannan kesään perinteisesti kuuluvat kesäkonsertit ilahduttavat taas elokuussa, kun paikalliset yhtyeet, kuorot, orkesterit ja artistit esiintyvät kaupungin toreilla ja lavoilla.

Kaupungin tapahtumatuottaja Karri Heinon mukaan Lappeenranta soi kesäkonserttien tahdissa koko elokuun ajan.

- Kesäkonsertteja kuullaan satamatorilla, Kauppatorilla, Hiekkalinnalla ja Joutsenon torilla. Viime vuodelta tutut tanssikonsertit puolestaan ilostuttavat Marianaukiolla. Kesäkonsertointia satamatorilla_Lappeenrannan kaupunki.jpg

Satamatorin kesäkonsertit järjestetään tiistaisin ja torstaisin klo 18-19 sekä la 1.8. ja 15.8. klo 18-20. Kesäkonsertteja kuullaan Kauppatorilla lauantaisin klo 11-12, Hiekkalinnalla lauantaisin klo 12-13 sekä Joutsenon torilla torstaisin klo 11-12. Tanssikonsertit järjestetään Marianaukiolla perjantaisin klo 19-20.

Kesäkonserttien lisäksi tarjolla on torikaraokea satamatorilla. Karaoke järjestetään elokuun 1. päivänä klo 14-16 sekä 7.8. ja 28.8 klo 17-19.

- Yleensä kesäkuussa järjestetyt kesätaijit tekevät myös paluun. Lihasvoimaa, notkeutta ja tasapainoa parantavat kaikille avoimet liikuntatuokiot järjestetään elokuun keskiviikkoina klo 18-19 linnoituksessa Radiotalon nurmella, Heino sanoo.

Kaupunki kehottaa kesäkonsertteihin, torikaraokeihin ja kesätaiji-tuokioihin osallistuvia huomioimaan tilanteen mukaiset ohjeistukset esimerkiksi tarvittaviin turvaväleihin ja käsi- ja yskimishygieniaan liittyen.

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupungin tapahtumatuottaja Karri Heino
puh. 040 637 1779, karri.heino(a)lappeenranta.fi

lappeenrantaevents.fi/kesakonsertit