Etusivu PalvelutNuorisotoimen rantanuorisotila Myllysaaressa heinäkuun loppupuolella – nuorisotila Krisse on avoinna koko heinäkuun
Ajankohtaista
29.6.2018 14:30

Nuorisotoimen rantanuorisotila Myllysaaressa heinäkuun loppupuolella – nuorisotila Krisse on avoinna koko heinäkuun

Lappeenrannan nuorisotoimi järjestää pop up -nuorisotilan Myllysaaren rannalla 18.–20.7. ja 23.–25.7. Nuoret voivat tulla moikkaamaan ohjaajia Myllysaareen klo 13–16 välisenä aikana.

Nuorisotila Krisse Myllysaari_391x222.jpegNuorisotila Krissen ilta-ohjaaja Elisa Kivinen kertoo, että nuorisotoimi haluaa olla siellä missä nuoretkin viettävät kesällä aikaa.

– Hyvä ilma houkuttelee nuoret ulos ja rannalle. Joitakin vuosia sitten järjestettiin samanlainen rantanuorisotila ja silloin nuoret löysivät hyvin paikalle.

– Rannalla aikaa viettäville halutaan tarjota mahdollisuus rentoon pelailuun ja hengailuun sekä kesäpäivän viettoon yhdessä muiden kanssa. Tarjolla on myös viileää juotavaa.

Rantanuorisotilan yhteydessä voi pelata piha- ja rantapelejä, kuten mölkkyä, sulkapalloa ja lentopalloa.

– Meiltä löytyy pelivälineet ja laitetaan pelit käyntiin, jos ja kun on innokkaita osallistujia, Kivinen hymyilee.

Myllysaaren rantanuorisotilan tunnistaa paviljonkikatoksesta, jonka alle on rakennettu hengailupaikka. Toimintaa järjestetään säävarauksella.

Nuorisotila Krisse on avoinna heinäkuussa säällä kuin säällä maanantaista perjantaihin klo 13–17. Krisseen voi tulla hengailemaan, pelaamaan esimerkiksi biljardia, pleikkaria tai lauta- ja korttipelejä. Krissessä voi myös ladata puhelimen.

Lisäksi Krissessä voi käydä ottamassa hauskoja kesävalokuvia yksin tai yhdessä kavereiden kanssa valitsemassaan ympäristössä green screen -teknologian avulla. Valokuvastudio jatkaa toimintaansa 27.7. saakka.

Nuorisotila Krisse sijaitsee kauppakeskus IsoKristiinan toisessa kerroksessa.

Kuva: Nuorisotoimen rantanuorisotila Myllysaaressa heinäkuun lopussa. Green screen -teknologian avulla otetussa kuvassa ilta-ohjaaja Elisa Kivinen.

Lisätietoja:

Nuorisotila Krisse, ilta-ohjaaja Elisa Kivinen
puh 040 486 8898, elisa.k.kivinen(a)lappeenranta.fi