Etusivu PalvelutMyö liikutaa – ulkona! -kampanja innostaa kuntalaisia lisäämään ulkona liikkumista
Ajankohtaista
16.9.2020 10.46

Myö liikutaa – ulkona! -kampanja innostaa kuntalaisia lisäämään ulkona liikkumista

Lappeenrannan kaupungin ”Myö liikutaa – ulkona!” -liikuntakampanjalla halutaan motivoida kuntalaisia ulkoilemaan. Ulkona liikkuminen virkistää mieltä, parantaa unenlaatua ja vähentää stressiä. Kampanjaan voi osallistua 7.9.–4.10.2020.

Myo_liikutaan2 408x272.jpgKampanjaan osallistuvat merkitsevät harjoittamansa ulkoliikunnan suorituspassiin, joka palautetaan 5.10. mennessä uimahallien, Joutsenohallin, Sammonlahden palloiluhallin tai pääkirjaston auloissa oleviin palautuslaatikoihin. Kaikki liikkuminen ulkona lasketaan: myös työ- ja koulumatkat, kauppareissut ja vapaa-ajan askareet.

Liikuntakampanjan suorituskorttien palauttaneiden kesken arvotaan useita liikunnallisia tuotepalkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja tieto julkaistaan kampanjan päätyttyä myös sen internet-sivuilla.


OHJEET OSALLISTUMISEEN:

1. Nouda henkilökohtainen suorituskorttisi uimahallien lippukassoilta, Joutsenohallilta, Sammonlahden palloiluhallilta tai pääkirjastosta. Kortin voi myös tulostaa kaupungin sivuilta.

2. Merkitse liikuntasuoritus korttiin rastilla tai lajilyhenteellä.

3. Laske neljän viikon liikuntakerrat yhteen ja merkitse korttiin.

4. Palauta suorituskortti 5.10. mennessä uimahallien, Joutsenohallin, Sammonlahden palloiluhallin tai pääkirjaston auloissa oleviin palautuslaatikoihin.


Lisätietoja:

Hanna Putkonen
Liikunnanohjaaja, Lappeenrannan kaupunki
hanna.putkonen@lappeenranta.fi
p. 040 481 9399