Etusivu PalvelutMissä myö liikutaa? Osallistu kyselyyn ja vaikuta, kuinka Lappeenrannan liikuntapaikkoja ja -palveluita kehitetään lähivuosina
Ajankohtaista
3.9.2020 12.08

Missä myö liikutaa? Osallistu kyselyyn ja vaikuta, kuinka Lappeenrannan liikuntapaikkoja ja -palveluita kehitetään lähivuosina

Lappeenrannan kaupungin liikuntapalveluiden Missä myö liikutaa? -kyselyssä kartoitetaan millaisia liikuntapaikkoja ja -palveluita Lappeenrannan kaupungin tulisi kehittää 2020-luvulla. Lyhyeen kyselyyn osallistutaan verkossa 3.–27.9.2020 välisenä aikana.

Missa myo liikutaan442x328.jpgLappeenrannan liikuntajohtaja Pasi Koistinen toivoo, että kyselyyn osallistuisi mahdollisimman moni lappeenrantalainen.

- Toivomme vastauksia erilaisilta liikkujilta ympäri Lappeenrantaa, myös haja-asutusalueilla asuvilta. Vain tällä tavoin saamme mahdollisimman totuudenmukaisen kuvan siitä, miten kuntalaiset haluaisivat meidän kehittävän liikuntapaikkoja ja liikuntaolosuhteita lähivuosina.

Kyselyllä on tarkoitus kartoittaa nimenomaan yksittäisten kuntalaisten näkemyksiä omakohtaisen liikkumisen olosuhteista. Seurojen tarpeita selvitetään erikseen.
Kyselyn tuloksia käytetään jo vuoden 2021 liikuntapaikkasuunnitelman laatimisessa. Liikuntapaikkarakentamisen suuntaa koko 2020-luvun ajan ohjaava Missä myö liikutaa? -suunnitelma valmistuu syksyn aikana.

- Kuluneen vuoden aikana Lappeenrantaan on rakennettu muun muassa kuntoportaita sekä uusia ulkokuntosaleja. Vastaamalla kyselyyn kuntalaiset voivat vaikuttaa siihen mihin ja miten lähivuosien investointeja suunnataan, kehottaa Koistinen.

Kyselystä on laadittu mahdollisimman lyhyt ja kevyt, jotta siihen osallistuminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Osallistua voi verkossa joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Vastanneiden kesken arvotaan uimahallilippuja sekä henkilökohtaisia liikuntaneuvontatapaamisia.

Osallistu kyselyyn 27.9.2020 mennessä:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/add6061d-3ed1-491c-89be-61fbd71ca09c?displayId=Fin2054381

Lisätietoa:
Pasi Koistinen
Liikuntajohtaja
040 682 0227
pasi.koistinen@lappeenranta.fi