Etusivu PalvelutLappeenranta etsii liikunta- ja urheilualan toimijoita yhteistyökumppaneiksi syksyllä alkavaan soveltavan liikunnan kehittämishankkeeseen
Ajankohtaista
1.7.2020 11.15

Lappeenranta etsii liikunta- ja urheilualan toimijoita yhteistyökumppaneiksi syksyllä alkavaan soveltavan liikunnan kehittämishankkeeseen

Lappeenranta on mukana Liikuntatieteellisen Seuran kolmivuotisessa liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeessa "Erityisliikunnanohjaaja – Kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta". Hanke on valtakunnallinen ja sen tavoitteena on luoda uusia yhteistyöverkostoja sekä vahvistaa soveltavan liikunnan asemaa kunnissa. Lappeenrannan lisäksi mukana on kahdeksan muuta kuntaa.

erityisliikuntakuva_360x270.jpgLappeenranta etsii nyt mukaan hankkeeseen paikallisia liikunta- ja urheilualan toimijoita kehityskumppaneiksi. Kehityskumppanit ovat seuroja tai yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään soveltavan liikunnan tarjontaa toiminnassaan. Yhteistyö kehityskumppaneiden kanssa käynnistetään elo-syyskuussa, mutta kiinnostuksesta voi ilmoittaa jo tässä vaiheessa.

Hankkeen tausta


Hankkeen tarkoituksena on tukea ja päivittää kuntien erityisliikunnanohjaajien työnkuvaa, jotta se vastaa paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Tulevaisuudessa erityisliikunnanohjaajat toimisivat soveltavan liikunnan koordinaattoreina, inkluusion konsultteina sekä kehityskumppaneina eri liikunta- ja urheilualan toimijoiden suuntaan.

Tavoitteena on, että hankkeen lopussa kunnissa on enemmän soveltavan liikunnan osaajia ja että toimintarajoitteisten määrä liikunta- ja urheilupalveluiden käyttäjissä on lisääntynyt. Erityisliikunnanohjaajat tukevat paikallisia yhdistyksiä, seuroja ja järjestöjä kaikille avoimen liikunnan järjestämisessä.

Erityisliikunnanohjaaja logo_308x403.pngIlmoittaudu mukaan: jenni.lehti@lappeenranta.fi tai puhelimitse 0400 157 514

Lue lisää:
Hanke Liikuntatieteellisen Seuran verkkosivuilla.
Soveltava liikunta Lappeenrannan verkkosivuilla.

Lisätietoja hankkeesta:
Erityisliikunnanohjaaja Jenni Lehti
jenni.lehti@lappeenranta.fi
0400 157 514

Liikuntatieteiden erityisasiantuntija Vilja Sipilä, Liikuntatieteellinen Seura
p. 010 778 6605, vilja.sipila@lts.fi