Etusivu PalvelutLappeenranta-asukaslehden kesänumero jaetaan kaikkiin eteläkarjalaisiin talouksiin
Ajankohtaista
2.5.2019 8:00

Lappeenranta-asukaslehden kesänumero jaetaan kaikkiin eteläkarjalaisiin talouksiin

Lappeenrannan kaupungin julkaiseman Lappeenranta-asukaslehden kesänumero jaetaan kaikkiin eteläkarjalaisiin talouksiin vapun jälkeisellä viikolla 8.−10. toukokuuta. Etelä-Karjalan keskuskaupunki toivottaa näin eteläkarjalaiset tervetulleiksi Lappeenrannan kesään ja Lappeenrannan 370-vuotisjuhlavuoden viettoon.

Lappeenranta asukaslehti kansikuva _ toukokuu 2019_281x404.jpgLehdessä kerrotaan Lappeenrannan juhlavuoden ohjelmasta ja vinkataan tapahtumista, liikuntamahdollisuuksista sekä Lappeenrannan matkailukohteista. Keskeisesti esillä ovat tänä vuonna 110 vuotta täyttävän Lappeenrannan kaupunginorkesterin ja 70 vuotta täyttävän Lappeenrannan kaupunginteatterin historia ja nykyisyys.

Esillä ovat myös keskikaupungin tuntumassa olevat luontoreitit, varhaiskasvatus sekä muun muassa Joutsenon Rauhassa sijaitsevan Valkamanrannan saunan kunnostustarina. Tutut lähikulttuuria- ja liikunta-osiot aikatauluttavat kesän menoja.

Lappeenranta-asukaslehti tavoittaa hyvin myös matkailijat, koska lehteä on saatavilla Lappeenrannan keskeisissä matkailukohteissa, kuten Hiekkalinnalla, linnoituksen museoissa, matkailuinfossa sekä myös kaupungintalon Asiakaspalvelukeskus Winkissä.

Lappeenranta-asukaslehti täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Lehden ensimmäinen numero julkaistiin 31.8.2009. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa: tammikuussa, toukokuussa ja elokuussa. Kesänumero jaetaan nyt kolmatta kertaa kaikkiin eteläkarjalaisiin talouksiin. Lehti ilmestyy myös näköisversiona kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi > Kaupunkimme>Lehdet ja esitteet. Samasta osoitteesta voi lukea aiemmin ilmestyneitä numeroita.


 

 

 

 Lisätietoja:

Lappeenranta-asukaslehti
Tuottaja Mervi Palonen,
puh. 040 184 9610
etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Kuva: Vapun jälkeisellä viikolla ilmestyvän Lappeenranta-asukaslehden kansikuva.