Etusivu PalvelutLappeenrannan museot aukeavat kesäkuussa
Ajankohtaista
7.5.2020 16.55

Lappeenrannan museot aukeavat kesäkuussa

Lappeenrannan museoiden näyttelyitä avataan yleisölle kesäkuussa. Lappeenrannan taidemuseon Sijoiltaan – Pakolaisuuden arkeologiaa -näyttely sekä Ratsuväkimuseo avataan 1.6. Etelä-Karjalan museon Sijoiltaan – Pakolaisena omalla ja vieraalla maalla -näyttely avataan normaalin aikataulun mukaisesti 13.6. Museoiden näyttelyt ovat avoinna kesän aikana 1.6.-23.8.2020 viikon jokaisena päivänä maanantaista sunnuntaihin klo 11-17. Avoinnaoloaikamme ovat normaalikesiin nähden hieman lyhemmät. Ennakoimme näin olettamaamme palveluiden kysynnän alenemista mm. ikäihmisten eristyksen jatkuessa ja ulkomaisten turistien puuttuessa. Juhannuksena 19.-20.6. museot ovat suljettuina.

 

Wolkoffin talomuseo ja puoti pidetään valitettavasti tänä kesänä turvallisuussyistä kiinni. Talomuseon kodinomaisissa tiloissa turvavälien pitäminen on vaikeaa ja puutteellisten käsienpesupisteiden vuoksi emme pysty takaamaan asiakkaillemme riittävää hygieniatasoa. Wolkoffin talomuseoon pääsee tutustumaan kuitenkin virtuaalisesti http://www3.lappeenranta.fi/museot/verkkonayttelyt/wolkoff/fin/Wolkoff_fin.html

 

Museot eivät tänä kesänä järjestä myöskään ryhmäopastuksia. Tarjolla on kuitenkin upouusi ja upea Linnoituksen luonto- ja kulttuuripolku opastauluineen sekä verkkosivuiltamme löytyvät Linnoituksen mobiilioppaat!

 

Lisätietoja: Satu Ståhlberg, intendentti, puh. 040 579 5744, satu.stahlberg(at)lappeenranta.fi

http://www.lappeenranta.fi/museot
https://www.facebook.com/lappeenrannanmuseot