Etusivu PalvelutLappeenrannan kaupunki vuokraa harjoitustiloja nuorille musiikkiharrastajille – hakuaika päättyy 31.8.2018 klo 16
Ajankohtaista
21.8.2018 11:35

Lappeenrannan kaupunki vuokraa harjoitustiloja nuorille musiikkiharrastajille – hakuaika päättyy 31.8.2018 klo 16

Lappeenrannan kaupungin musiikkiharjoitustilojen käyttövuorot ovat jälleen haettavissa. Monarin ja Rientolan harjoitustiloja vuokrataan noin vuodeksi kerrallaan, syyskuusta ensi elokuuhun. Hakuaika päättyy 31.8.2018.

Harjoitustilat vuokrataan tyhjinä. Musiikinharjoittelijat tuovat mukanaan siis omat soittimet. Harjoitustilat on tarkoitettu alle 29-vuotiaille lappeenrantalaisille musiikin harrastajille. Nuoriso-ohjaaja Elisa Kivinen kuitenkin painottaa, että tiloihin etsitään ensisijaisesti alle 18-vuotiaita nuoria, jotka ovat musiikinharrastustilaa vailla.

Treenis1_Ossi Välimäki_378x271.png– Harjoitustilat sopivat kaikenlaisen musiikin tekemiseen ja niitä voi hyödyntää yksin tai koko ryhmän kanssa. Tiloja voi käyttää vaikkapa rumpujen, lauluryhmän ja bändienkin harjoitustiloina. Monarin ja Rientolan tiloissa voi tehdä musiikkia myös tietokoneella.

Rientolan harjoitustilaan mahtuu yksi bändi tai musiikinharrastaja. Monarin kolmeen treenitilaan otetaan kuhunkin puolestaan 2–4 tilaa hakenutta tahoa.

Hakulomakkeita saa Monarilla sijaitsevasta Ohjaamo Lappeenrannasta tai kaupungin verkkosivustolta. Hakulomakkeet tulee palauttaa 31.8.2018 klo 16 mennessä Ohjaamo Lappeenrantaan tai postitse osoitteeseen Nuoriso- ja monitoimitalo/Nuorisotoimi, Anni Swanin katu 7, 53100 Lappeenranta. Kirjeeseen tulee kirjoittaa merkintä ”Bändikämpät”.

Mikäli valittuja hakijoita on vähemmän kuin tiloihin mahtuu, hakemuksia otetaan vastaan myös hakuajan jälkeenkin.

Kaupungin musiikkiharjoitustiloista peritään vuokraa yhden kauden ajalta 120 euroa yhtä varaajaa kohden. Lisäksi tilan varaaja maksaa 30 euron arvoisen avainpantin.

Kuva: Eeva-yhtye harjoittelemassa Monarin harjoitustiloissa. Kuvaaja: Ossi Välimäki.

Lisätietoja:

Nuoriso-ohjaaja Elisa Kivinen, 040 4868 898
elisa.k.kivinen@lappeenranta.fi

Hakulomake verkossa: www.lappeenranta.fi/fi/Asiointi-ja-yhteystiedot/Lomakkeet/Nuoriso