Etusivu PalvelutLappeenrannan kaupungin liikuntatoimi on koonnut vinkkejä omaehtoisen liikkumisen tueksi – tulossa myös uusia liikkumisvinkkivideoita
Ajankohtaista
24.3.2020 10.24

Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimi on koonnut vinkkejä omaehtoisen liikkumisen tueksi – tulossa myös uusia liikkumisvinkkivideoita

Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimi on koonnut verkkosivuilleen ja Facebook-sivuilleen vinkkejä kaupunkilaisten omatoimisen liikkumisen tukemiseksi. Liikuntapalvelupäällikkö (vs.) Sirpa Pölläsen mukaan ulkoilu ja itsestä huolehtiminen on tärkeää myös koronavirustilanteen aikana.

-          Liikkumisella on paljon positiivissa vaikutuksia, joten haluamme tukea kaupunkilaisia liikkumaan myös tällaisena poikkeuksellisena aikana. Toki niin, että esimerkiksi ulkona liikkuessa, koronavirustilanteen hillitsemiseksi annetut ohjeistukset kulkevat koko ajan mukana, Pöllänen sanoo.

Kaupungin verkkosivuilta löytyy vinkkejä liikkumiseen kaiken ikäisille. Myös riskiryhmään kuuluvat ikääntyneet on huomioitu eri tasoisilla kotijumppaohjeilla.

-         Kotona on monia tapoja ja mahdollisuuksia aktivoida itseään ja teemmekin tällä viikolla lisää kotijumppavideoita. Valmiit videot löytyvät lähipäivinä liikuntatoimen Facebook-sivuilta, kertoo Pöllänen.

Liikuntatoimen Vinkkejä liikkumiseen -sivuilla muistutetaan myös Lappeenrannan hyvistä ulkoliikuntamahdollisuuksista kuten lähiliikuntapaikoista, kuntoportaista, leikkipuistoista sekä ulkokuntosaleista.

Vinkkilistojen lisäksi liikuntatoimi tuottaa vinkkivideoita Facebook-sivuilleen.

-          Tulevien jumppavideoiden lisäksi, teimme jo viime viikolla videon Facebook-sivuillemme siitä, kuinka voi treenata omatoimisesti kuntoportaissa. Lisäksi on tulossa video retkeilystä. Meillä on täällä Lappeenrannassa hienoja retkipaikkoja, jotka sopivat retkikohteeksi myös perheille.


Tutustu liikuntatoimen Vinkkejä liikkumiseen -sivuun.

Seuraa liikuntatoimea Facebookissa ja tutustu liikuntavinkkivideoihin