Etusivu PalvelutNuorten palvelutLappeenrannan Ohjaamon maksuttomat nuorten ryhmät ovat alkaneet
Valitse taso
Ajankohtaista
4.2.2020 11.10

Lappeenrannan Ohjaamon maksuttomat nuorten ryhmät ovat alkaneet

Kävelyryhmä, Onni-cafe, Graffitipaja, Jännä-ryhmä, Bändipaja, Taiteillein tarinasi -ryhmä, Opiskelijoiden Ohjaamo. Löytyisikö sinulle näistä ryhmistä uutta potkua uuteen vuoteen?
Lappeenrannan Ohjaamon kevään ryhmät ovat alkaneet ja myös uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan. Ohjaamon ryhmät on suunnattu alle 30-vuotiaille lappeenrantalaisille. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla milloin vain. Tervetuloa tutustumaan!

Kävelyryhmä

Kävelyryhmässä on rentoa kävelyä ja jutustelua pienessä porukassa. Ryhmässä kävellään keskustan tuntumassa tunnin verran. Alle 30-vuotiaille suunnattu ryhmä lähtee Monarilta joka toinen keskiviikko parillisina viikkoina. Tule mukaan keskiviikkona 5.2 klo 14.30.

Onni-cafe

Onni-cafessa jutellaan eri teemoista kahvin ja teen lomassa. Kevään teemoja ovat esimerkiksi mielen hyvinvointi ja pelaaminen. Onni-cafe kokoontuu joka toinen viikko torstaisin klo 13–15. Seuraava Onni-cafe on 13.2.

Ohjaamo graffiti 401x425.JPGGraffitipaja

Non-stop Graffitipajassa pääsee piirtämään sekä maalaamaan graffiteja Timo Outisen ohjauksella. Graffitipajaan voivat tulla niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin tekijät. 15–29-vuotiaille tarkoitettu graffitipaja kokoontuu maanantaisin klo 17–19.

Bändipaja

Yhdessä soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneille 15–29-vuotiaille on tarjolla bändipaja. Se kokoontuu tiistaisin klo 17–19. Bändipajan ohjelmisto rakentuu kävijöiden toiveista. Listoilla on niin ulkomaisia kuin kotimaisiakin klassikoita. Jos olet kirjoittanut pöytälaatikkoon biisejä, voidaan omiakin biisejä treenata bändipajassa. Bändipajan hyvästä menosta vastaa ryhmäläisten kanssa Onni Lappalainen. Jammailemaan voi saapua silloin kun se itselle sopii, tosin joillekin bändipajan treenit on viikoittainen harrastus.

Taiteillen tarinasi

Taiteillen tarinasi -ryhmä on itsetuntoa vahvistava pienryhmä 16–22-vuotiaille. Ryhmässä on mahdollista ilmaista itseään kuvataiteen, kirjoittamisen ja ilmaisutaiteen keinoin. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 19.3.–7.5. klo 17–19. Ryhmään voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta. Ilmoittautuminen 2.3. mennessä ryhmän ohjaajalle Maarit Kermiselle maarit.kerminen1982@gmail.com.

Jännä-ryhmä

Jännittääkö, että mokaan taas? Jätinkö menemättä taas ruokailuun koululla? Miksi en taaskaan sanonut mitään? Näihin ja muihin jännittäviin pieniin ja suurempiin tilanteisiin voi helpotusta saada Ohjaamon Jännä-ryhmästä. Ryhmässä opitaan keinoja jännityksen helpottamiseen rentoutumisen, harjoitusten ja välitehtävien avulla. 16–29-vuotiaille tarkoitettu Jännä-ryhmä kokoontuu 10.3.–28.4. tiistaisin klo 15–16.30. Voit ilmoittautua p. 0400 654 733 tai minna.tarkiainen@lappeenranta.fi. Juttelemme ennen ryhmän alkua kunkin ryhmäläisen kanssa.

Opiskelijoiden ohjaamo

Opiskelijoiden Ohjaamo kokoontuu torstai-iltaisin klo 16–20. Ajatuksena on rentoutuminen ja yhteinen vapaa-ajanvietto opiskelujen vastapainoksi. Opiskelijoiden Ohjaamon sisältö muodostuu kävijöiden toiveiden ja osaamisten pohjalta. Ohjelmassa on ollut mm. lautapelejä, biljardia, leipomista, pizzan tekoa, VR-pelaaminen, liikuntaa, rentoutumista. Ilta on tarkoitettu 18–29-vuotiaille.


Lisätiedot

Kaikki Ohjaamo Lappeenrannan ryhmät ovat ilmaisia. Ryhmät kokoontuvat Monarilla, Anni Swanin katu 7. Saat tietää lisää ryhmistä Ohjaamosta puh. 0400 154 661