Etusivu PalvelutLUMA-keskus Saimaan ja Lappeenrannan lukiomatematiikkaan valmistavalle kesäkurssille mahtuu vielä mukaan – ilmoittautumiset 10.6. mennessä
Ajankohtaista
31.5.2018 13:40

LUMA-keskus Saimaan ja Lappeenrannan lukiomatematiikkaan valmistavalle kesäkurssille mahtuu vielä mukaan – ilmoittautumiset 10.6. mennessä

Arveluttaako pitkän matematiikan vaatimustaso? Haluatko vahvistaa mahdollisuuksiasi hyviin arvosanoihin? Vai tuottaako matematiikka sinulle vaikeuksia, ja tavoitteenasi olisi vain päästä kurssit läpi ilman tuskallista uusintarumbaa? Olipa lähtötasosi mikä tahansa, niin sitä voidaan aina parantaa! Täytä toiveesi ja lunasta Lappeenrannan LMVKK-kesäkurssillamme oma paikkasi matematiikan mestarina, ammattilaisten luotsatessa osaamisperustasi lukiotarpeiden tasolle!

Matikkakurssi_Luma-keskus_333x200.jpgLappeenrannassa Lappeenrannan teknillisen yliopiston tiloissa 11.–15.6.2018 ja 2.–3.8.2018 järjestettävälle LMVKK:lle (Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi) ehtii vielä ilmoittautua mukaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen olli-pekka@lmvkk.fi viimeistään 10.6.2018. Kurssilla on tilaa rajoitetusti.

7-päiväisen kurssin osallistumismaksu on 90€, joka sisältää kaikki oppimateriaalit, opiskelun tukidokumentit, lukion aloitusvinkit, vihkot, kivoja kisapalkintoja ja laskukarnevaalit loppujuhlinensa. Tarjoamme kurssille myös ilmaisen pääsyn kurssille takaavaa tukistipendiä vähävaraisille – kurssin stipendiä voi hakea 2.6.2018 saakka tästä..

Lappeenrannassa jo kuudetta kertaa järjestettävä lukion aloittaville ja petrausta kaipaaville ensimmäisen vuoden lukiolaisille suunnattu kurssi tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja parantaa omaa matemaattista osaamista lukiotarpeiden tasolle.

Kurssilla on luvassa kansantajuista opetusta, iso joukko uusia opiskelukavereita, hauskanpitoa kisojen merkeissä, herkullisia palkintoja ja yleensäkin ottaen mielekästä ja helppoa oppimista.

Kurssin järjestää LUMA-keskus Saimaa yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Olli-Pekka Hämäläinen, 040 748 5803
Ilmoittautumiset 10.6.2018 mennessä vapaamuotoisesti sähköpostilla: olli-pekka@lmvkk.fi
www.lmvkk.fi


LMVKK tarjoaa muun muassa:

-
Osaamis- ja laskuvarmuustason noston lukiossa tarvittavalle tasolle. Suomen Lukiolaisten Liiton tutkimus (2011) ”Lukio 2.0”:n mukaan lukioon menevien keskiarvo tippuu yli yhdellä täydellä arvosanalla; LMVKK kyselytutkimuksen mukaan pelkästään matematiikassa tiputus on rajumpi (1,3-1,6 arvosanan verran). Asia korjautuu vain kertaamalla ja harjoittelemalla, ja juuri sitä tällä kurssilla tarjotaan (tosin ryppyotsaisuutta vältellen).
- Nyt jo yliopisto-opintoihin siirtyneet kurssilaiset ovat kertoneet hyötyneensä suuresti kurssin oppimateriaalista. Sitä on käytetty jopa ylioppilaskirjoituksissakin kertausmateriaalina.
- Opetusta hyvillä henkilöstöresursseilla (tarvittaessa vaikka 7 opettajan voimin) sekä positiivista kannustusta oppilaille mahd. vierailuluennoitsijoilta. Esim. Lappeenrannassa kesällä 2017 vieraana Myytinmurtajien Jamie Hyneman.
- Annamme vinkkejä lukio-opintoihin ja samalla avaamme syitä pitkän matematiikan L:n kirjoituksen haasteisiin, vaikka sitten omaisitkin suoran rivin kymppejä yläkoulun matematiikasta.
_ Parhaassa tapauksessa panostuksesi kurssilla ja matematiikan opiskelussa voidaan palkita jopa LMVKK opetuskesätöiden merkeissä, kuten 8 ällän kevään 2018 ylioppilaalle ja LMVKK kurssiassistentille Ida Koskiselle kävi.
- Huippuoppilaille pääopettajamme tarjoavat tarvittaessa vaikka ylioppilaskirjoitusten tasoisia tehtäviä, ettei kenenkään aika pääse turhaan käymään tylsäksi
- Nykyisen matikkaosaamisen tasosta riippumatta hyöty on takuuvarma - ja saahan kurssista vielä sen yhden lukion kurssisuorituksenkin omaksensa!

LMVKK_logo_567x171.pngluma-saimaa_logo_481x151.jpg