Etusivu PalvelutKasvatus ja opetusKimpisen lukion yksi toistaiseksi oireeton opettaja on asetettu karanteeniin koronavirustilanteeseen liittyen – lukion toimintaa voidaan jatkaa normaaliin tapaan
Valitse taso
Ajankohtaista
11.3.2020 12.49

Kimpisen lukion yksi toistaiseksi oireeton opettaja on asetettu karanteeniin koronavirustilanteeseen liittyen – lukion toimintaa voidaan jatkaa normaaliin tapaan

Yksi Lappeenrannan Kimpisen lukion opettajista on asetettu Eksoten ennaltaehkäisevänä toimena karanteeniin koronavirustilanteeseen liittyen. Opetustoimi on selvittänyt tilannetta Eksoten asiantuntijoiden kanssa.

Eksoten asiantuntijoiden mukaan muita lukion opettajia ja muuta henkilöstöä sekä opiskelijoita ei tarvitse asettaa karanteeniin.

Kimpisen lukion rehtorin Olli Mielosen mukaan lukion toiminta jatkuu siten normaaliin tapaan.

- Meillä on tieto yhden toistaiseksi oireettoman opettajan karanteeniin määräämisestä, mutta Eksotelta saamamme tiedon mukaan muun henkilöstön ja opiskelijoiden karanteenille ei tässä tapauksessa ole tarvetta. Emme anna mitään tietoja yksittäisten henkilöiden terveydentilaan liittyen salassapitomääräysten vuoksi.

Lukio on tiedottanut asiasta henkilöstölle, oppilaille ja heidän huoltajilleen.

Lappeenrannan kaupungin opetustoimi seuraa tiiviisti koronavirustilannetta ja sen vaikutuksia opetustoimintaan. Opetustoimi on laatinut yhdessä Eksoten kanssa valmiussuunnitelman erilaisten tilanteiden ja erityisjärjestelyiden varalle Lappeenrannan lukioissa ja kouluissa.

Lappeenrannan kaupunki ja opetustoimi tekevät yhteistyötä Eksoten kanssa. Eksote on vastuullinen toimija Etelä-Karjalassa koronavirustilanteen osalta. Kaupunki ja opetustoimi toimivat Eksoten ja muiden viranomaisten ohjeiden mukaisesti.

Lappeenrannan kaupunki tiedottaa tarvittaessa lisää koronavirustilanteen mahdollisista vaikutuksista toimintaansa.

Lisätietoja:

Kimpisen lukion rehtori Olli Mielonen
Puh. 040 197 0899, olli.mielonen(a)edu.lappeenranta.fi

Opetustoimenjohtaja Mari Routti
Puh. 040 8372646, mari.routti(a)edu.lappeenranta.fi

Turvallisuus- ja riskienhallintapäällikkö Ari-Pekka Meuronen
puh. 040 358 1443, ari-pekka.meuronen(a)lappeenranta.fi

Eksote: sairaalanjohtaja Marjo Numminen, marjo.numminen(a)eksote.fi

Eksoten kootut ohjeet asukkaille koronavirustilanteeseen liittyen: http://www.eksote.fi/eksote/ajankohtaista/2020/Sivut/Ohjeitaeksotenalueenasukkaillecovid19.aspx