Etusivu PalvelutKimpisen kaukaloalueen pelialueen peruskorjaus on valmistunut – tennis- ja koripallokentät ovat jälleen käytössä
Ajankohtaista
29.8.2018 8:00

Kimpisen kaukaloalueen pelialueen peruskorjaus on valmistunut – tennis- ja koripallokentät ovat jälleen käytössä

Kimpisen kaukaloalueen pelialueen peruskorjaus on valmistunut. Alueella on kaksi tenniskenttää ja koripallokenttä, jotka ovat jälleen käytettävissä.

Kimpisen pelikentät_389x219.jpgPeruskorjauksen yhteydessä kentän alle laitettiin luistelualueen jäädytystä varten jäähdytysputket. Pelialue sai pinnoitteeksi uuden Plexipave-pinnoitteen.

Lappeenrannan liikuntajohtaja Pasi Koistinen sanoo, ettei kentillä ole erityisvaatimuksia esimerkiksi pelikenkien suhteen.

– Peruslenkkareissakin voi tulla pelaamaan. Pelikentät toimivat lähiliikuntapaikkojen periaatteella eli kentille ei haeta eikä jaeta vuoroja etukäteen, vaan kentät ovat vapaasti asukkaiden käytössä.

Liikuntatoimi toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan Kimpisen alueen monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin torstaina 30.8. kaupungin avoimien ovien tapahtuman merkeissä.

– Uudistettu pelialue täydentää Kimpisen monipuolisia harrastemahdollisuuksia. Alueella sijaitseva kaikille avoin ulkokuntosali on jo saavuttanut suuren suosion.
– Torstaina alueella on ohjattua, maksutonta toimintaa, kuten esimerkiksi uuden mailapelin Pickleballin esittelyä klo 10–13 ja 16–18. Tervetuloa!

Kuva: Kimpisen kentät. Lappeenrannan kaupunki.

Lisätietoja

Liikuntajohtaja Pasi Koistinen
puh. 040 682 0227, pasi.koistinen(at)lappeenranta.fi