Etusivu Kimpisen alakoulussa uusi koronatapaus
Ajankohtaista

Kimpisen alakoulussa uusi koronatapaus

(19.8.2021)

Lappeenrannan Kimpisen yhtenäiskoulun alakoulussa on ilmennyt yksi uusi koronatapaus. Koulun rehtori on tiedottanut asiasta huoltajille ja heitä informoidaan tarvittaessa vielä tarkemmin tilanteeseen liittyen.

Koronavirus kuva 447x264.jpgEksote puolestaan on yhteydessä kaikkiin altistuneisiin ja heidät asetetaan karanteeniin. Muilta osin koulun arki jatkuu normaalisti.

– Karanteeniin asetetaan yksi alakoulun luokka sekä noin 10 oppilasta muilta luokilta, kertoo koulun rehtori Tomi Valkeapää.

– Lisäksi karanteeniin joutuu 3–4 opettajaa, joilla ei ole vielä kahta rokotetta tai toisen saamisesta on liian vähän aikaa.

Lievienkin oireiden vuoksi tulee hakeutua koronatesteihin. Koronatestiin voi hakeutua https://www.omaolo.fi/ -sivuston kautta. Omaolossa oirearvion voi täyttää myös lapsen oireista. Mikäli verkkopalvelun käyttö ei onnistu, voi testiin varata ajan omalta hyvinvointi- ja terveysasemalta tai päivystysaikaan numerosta 116 117. Hyvinvointi- ja terveysasemien yhteystiedot sekä lisää koronatilanteeseen liittyviä toimintaohjeita löytyy Eksoten verkkosivustolta.

Lisätietoja:

Rehtori Tomi Valkeapää, Kimpisen yhtenäiskoulu
040 538 7665, tomi.valkeapaa(at)edu.lappeenranta.fi