Etusivu PalvelutRakentaminen ja maankäyttöKaavoitusKaikille avoin asukastilaisuus Lappeenrannan kaupungin kotahankkeesta 29.4.2019 klo 18 Myllymäen päiväkodilla
Valitse taso
16.4.2019 11:02

Kaikille avoin asukastilaisuus Lappeenrannan kaupungin kotahankkeesta 29.4.2019 klo 18 Myllymäen päiväkodilla

Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatuksen ensimmäisen kotaryhmän on tarkoitus aloittaa toimintansa elokuussa 2019 ja se tulee olemaan osa Myllymäen päiväkotia. Ryhmän sijoituspaikaksi on päätetty Hiessillassa sijaitseva Ukonmäenpuisto. Kotaryhmässä tulee toimimaan kokopäiväinen lapsiryhmä ympäri vuoden. Hankkeessa on mukana myös Lappeenrannan Toimitilat Oy.

Ensimmäisen kodan hankesuunnitelma on valmistunut ja toteutusvaiheen suunnittelu lupaprosesseineen alkanut. Rakentamista varten haetaan nyt poikkeamislupaa.

Osana poikkeamis- ja rakennuslupamenettelyä Lappeenrannan kaupunki järjestää asukastilaisuuden Myllymäen päiväkodilla (Hiessillankatu 10a) maanantaina 29.4.2019 klo 18–20. Tilaisuuteen voi tulla kyseisellä aikavälillä oman aikataulun mukaisesti. Paikalla ovat hankkeen keskeiset valmistelevat viranhaltijat.

Tietoa poikkeamisluvan tarpeesta

Kuvissa 1-3 on esimerkkikuvin esitetty luontoryhmän tarvitsemat toiminnot.

Kuvissa 3 ja 4 on esitetty luontoryhmän tarvitsemat toiminnot ja sijoittuminen. Luontoryhmä tarvitsee tukikohdakseen valmisratkaisuna hankittavan puurakenteisen kodan. Lisäksi tarvitaan tulipaikka, halkovarasto ja kompostikäymälä. Kohteen ja kulkureittien maanmuokkaustyöt pidetään vähäisinä. Kohdetta ei liitetä sähkö-, vesi- ja viemäriverkkoon.

 

Kuva 3. Tarvittavat toiminnot