Etusivu PalvelutJoutsenon Joulunavaustapahtuma Joutsenon torilla la 1.12.2018
Ajankohtaista
30.11.2018 13:10

Joutsenon Joulunavaustapahtuma Joutsenon torilla la 1.12.2018

Ja jälleen tavataan lauantaina 1.12.2018 klo 10 – 13 Joutsenon torilla! Joutsenon alueraati järjestää jo kolmannen kerran yhteisöllisen Joulunavaus tapahtuman Joutsenon torilla.

joulu.jpgTapahtuma alkaa klo 10 Joutsenon alueraadin puheenjohtaja Päivi Melton tervetulotoivotuksella ja tapahtuman avauksella. Avauksen jälkeen Joutsenon omat, Tulentalloja ja Rieskaemännän sijainen, esittävät Joutsenolaisen Joulurauhanjulistuksen.Joulurauhajulituksen jälkeen Joutsenon Gospelkuoro virittää paikalla olijat joulutuneelmaan musiikin keinoin.

Joutsenon nuorisotilan Rientolan nuoret järjestävät lapsille ohjelmaa klo 10:30 tienoilla. Paikalla on myös Joulupukki jakamassa joulunamuja, jotka Joutsenon Pelastakaa Lapset ry on lahjoittanut tapahtumaan. Ja jotta päästään vielä oikein joulun makuun niin tarjolla on joulupuuroa sekä glögiä ja pipareita.

Asukkaat ja yhdistykset ovat tervetulleita Joutsenon torille myymään ilman paikkaveloitusta itsetekemiään tuotteita oman pöydän kanssa. Tapahtuman ohjelmat ja tarjoilut ovat asukkaille ilmaisia.

Joutsenon alueraati haluaa tällä tapahtumalla kutsua joutsenolaisia yhteen, tuntemaan joutsenolaista yhteisöllisyyttä ja samalla viettämään yhteistä Joulunavausta.

Liitteet