Etusivu PalvelutHävytöntä huumoria ja virtuaalirooleja - Henriikka Rönkkösen menestyskirjaan perustuva Mielikuvituspoikaystävä K–18 vierailee Lappeenrannan kaupunginteatterissa
Ajankohtaista
13.10.2021 13.35

Hävytöntä huumoria ja virtuaalirooleja - Henriikka Rönkkösen menestyskirjaan perustuva Mielikuvituspoikaystävä K–18 vierailee Lappeenrannan kaupunginteatterissa

MIELIKUVITUSPOIKAYSTÄVÄ K18, vierailuMielikuvituspyilme-pieni.jpg 23.10.2021 klo 13 ja 19
Lappeenrannan kaupunginteatterin Pieni näyttämö

”30-vuotias sinkkunainen etsii ihanaa prinssiä tositarkoituksella. Tulethan luokseni ja teet minusta kokonaisen. Ps. Olen jo lähes neitsyt. Jos saat minut nauramaan, niin saat neitsyydenkin ottaa. Se on ment ty bii. Rakkaudella, Rönkkönen.”

Lahden kaupunginteatterissa syksyllä 2020 kantaesityksensä saanut Mielikuvituspoikaystävä K–18 nähdään vierailuesityksenä Lappeenrannan kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä lauantaina 23.10. klo 13 ja 19.

Mielikuvituspoikaystävä K–18 on näyttelijä Aija Pahkalan esittämä, kirjailija ja somevaikuttaja Henriikka Rönkkösen menestyskirjaan perustuva, humoristinen, hävytön ja koskettava monologi sinkkuudesta ja siitä, mitä se on opettanut onnellisuudesta. 

Tässä uudenlaisessa monologiesityksessä videoprojisoinnit näyttelevät tarinankerronnallisesti merkittävää osaa ja ammentavat vaikutteita musiikkivideoista, mainoksista ja lyhytelokuvista. Projisoinnit marssittavat näyttämölle myös useita virtuaalirooleja, joiden kanssa monologin päätähti Rönkkönen (Pahkala) kommunikoi täydellisessä synkroniassa. Näytelmän audiovisuaalisesta suunnittelusta on vastannut lappeenrantalaislähtöinen Jussi Virkki.

Lahdessa suositusta monologiesityksestä on esitetty 20 loppuunmyytyä näytäntöä. Esitys on valmistettu kiertävään muotoon ja sen ensimmäinen vierailupaikkakunta on Lappeenranta.

pahkala,-virkki-web.jpg

Aija Pahkala on Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013 valmistunut helsinkiläinen freelance-näyttelijä. Pahkala on työskennellyt useissa eri ammattiteattereissa ympäri Suomea, mm. Lappeenrannan kaupunginteatterissa vuosina 2016–2018. Viimeksi Pahkala nähtiin Putouksen 13. tuotantokaudella keväällä 2021.

Jussi Virkki on Lahden Musiikki- ja draamainstituutista vuona 2014 valmistunut teatterialan moniammattilainen. Lappeenrantalaislähtöinen Virkki on työskennellyt sekä näyttelijänä, että suunnittelijana useissa eri ammattiteattereissa. Virkki tuottaa erilaisia liikkuvan kuvan sisältöjä teattereille sekä suomalaisille eturivin artisteille. 

Henriikka Rönkkönen on helsinkiläinen kirjailija ja bloggari, jolla on yli 25 000 someseuraajaa. Rönkkösen huippusuosittuja kirjoja on myyty Suomessa yli 165 000 kappaletta.

DRAMATISOINTI

Henriikka Rönkkönen – Aija Pahkala

 

AUDIOVISUAALINEN SUUNNITTELU

Jussi Virkki

 

NÄYTTÄMÖLLÄ

Aija Pahkala

 

VIRTUAALIROOLEISSA

Elina Keinonen, Heidi Kirves, Elina Kivioja, Seppo Merviä, Tomi Enbuska, Riku Korhonen, Tatu Mönttinen, Mikko Virtanen, Teemu Koskinen, Jari-Pekka Rautiainen, Henriikka Rönkkönen

 MKPY-web.jpg

Esityksen kesto: 1h 45min (sis. väliajan)

Mainoskuvat: Jussi Virkki

 

Yhteydenotot ja haastattelut:

Aija Pahkala

puh. 040 706 5274

aija.pahkala@gmail.com

 

Jussi Virkki

puh. 044 350 6150

jussi@jussivirkkivisual.fi

 

Liput ja lisätiedot: MIELIKUVITUSPOIKAYSTÄVÄ K-18 - Lappeenrannan teatteri (lprteatteri.fi)

Esityksen traileri: https://youtu.be/6yHKzjtCMlM