Etusivu PalvelutEsiopetukseen hakeminen
Ajankohtaista
12.1.2022 7.00

Esiopetukseen hakeminen

Hakuaika esiopetukseen on 17.1. – 13.2.2022.

Hakemus tehdään sähköisesti Lappeenrannan kaupungin kotisivulla varhaiskasvatuksen verkkoasioinnin kautta,

Esiopetusta järjestetään päiväkodeissa ja osa ryhmistä toimii koulujen tiloissa. Ensisijainen esiopetuspaikka määräytyy lapsen tulevan koulupaikan mukaan. Lasten ja nuorten lautakunta päättää esiopetuksen oppilaiden ensisijaisista esiopetuspaikoista. Ensisijainen esiopetuspaikka osoitetaan lapsen kotiosoitteen mukaisen oppilaaksiottoalueen esiopetusyksiköstä. Osoitettaessa esiopetuspaikkaa varmistetaan sujuva jatkumo esiopetuksesta perusopetukseen. Lisätietoja hakemisesta ja esiopetuksen järjestämispaikoista saa päiväkotien johtajilta ja kaupungin kotisivuilta.

Yksityisiä päiväkoteja ei ole nimetty ensisijaisiksi esiopetuspaikoiksi. Lisätietoja hakemisesta esiopetukseen yksityisiin palvelusetelipäiväkoteihin saa yksityisten päiväkotien ohjaaja Anu Lindgren-Kilpiältä, p. 040 523 4524.

Esiopetus alkaa 11.8.2022 ja päivittäinen toiminta-aika on kello 8.30–12.30. Mikäli esiopetusta annetaan yhdessä perusopetuksen oppilaiden kanssa, voidaan esiopetuksessa noudattaa koulun työjärjestystä. Lisätietoja saa päiväkotien johtajilta.

Varhaiskasvatukseen ja leikkikerhoihin hausta ilmoitetaan myöhemmin.

Lappeenranta 12.1.2022
HYVINVOINTI- JA SIVISTYSPALVELUT